Mitmed vanemad eelistavad aina sagedamini oma lapsi väikestesse eralasteaedadesse anda. Muidugi on väikestes rühmades tagatud lastele individuaalne lähenemine ja tähelepanu.

Kasulik on teada, et tänu linna- ja vallavalitsustele võivad vanemad taotleda oma lapse jaoks eralasteaiale kulutatud raha osalist hüvitamist. Vanemad peavad vaid pöörduma elukohajärgsesse linnavalitsusse, esitama avalduse hüvitise saamiseks ja andmed lasteaia teenuste õigeaegse tasumise kohta. Linnavalitsusse võib pöörduda telefoni või interneti teel või tulla ise kohale.

Stardikool „Proša" on meie linna lastega töötanud juba 13 aastat ning meil on rõõm pakkuda teie mudilastele nii mitmekülgseid tegevusi kui ka minilasteaeda!

Me toetame teie perekonda kõikides lastekasvatamise küsimustes. Siin läbib teie laps mängus ja suhtluses eakaaslastega eelkoolihariduse esimese etapi. Samuti on võimalik käia lasteaias vanematele ja lastele sobiva ajakava järgi.

Programmi koostamisel arvestame väikelapse arengu taseme ja suundumuse individuaalset tempot, mis aitab luua harmooniliselt arenenud isiksuse. Meie eesmärk - avada lapse potentsiaal ja toetada tema parimate isiklike oskuste arengut. Õppeprogramm on saanud EV Haridus- ja Teadusministeeriumi heakskiidu.

Meie programmi kuulub lapse kompleksne täisarendus: terviklik areng, loogika, kõneoskuse arendamine, lugemine Zaitsevi metoodika järgi, tutvumine ilukirjanduse ja muinasjuttudega, lavastamise elemendid tundides, kirjaoskuse õpetamine, maalikunst, muusika, voolimine, aplikatsioon ja konstrueerimine, tutvumine ümbritseva maailmaga, sõrmede võimlemine, füüsiline areng, võimlemine. Lasteaias käiv laps muutub iseseisvamaks, õpib kollektiivis eakaaslastega suhtlema, harjub päevarežiimiga.

Mõnel mudilasel on keeruline kohanduda müriseva maailma, eakaaslaste ja võõra keskkonnaga. Meie ülesanne on aidata teie last meie maja hubasuse ja soojusega. Segarühmad lubavad meil elada suures ja üksmeelses peres, kus väiksemad lapsed võtavad eeskuju vanematelt, kes muidugi püüavad mudilaste ootustele vastata!

Tere tulemast meie väiksesse ja sõbralikku lasteaeda!

Küsige lisateavet: www.prosha.ee, tel. 528 1307, 5808 3202, 5341 8495.
Meie kodu teie lapsele!