3. augustil juhatab Pärnu Bluusipäevade peaesineja seal suupilli-õpituba, kontsert järgneb 4. augusti õhtul, 5. augustil esineb Lury Võrus "Kandle aia bluusil", 7. augustil Tallinnas Luscher&Matieseni terrassil, 9. augustil Kunda linna klubis, 10. augustil Tartu Illegaardis ning tuur lõpeb 12. augustil kontserdiga Käsmu festivalil Viru Folk.

Pärnus, Võrus, Kundas ja Käsmus saadab Luryt ansambel Andres Roots Roundabout laiendatud koosseisus: Andres Roots (kitarr, Bullfrog Brown), Peeter Piik (bass, Bullfrog Brown), Kalle Kindel (trummid, Svjata Vatra) ja Ahti Bachblum (klahvpillid, 4-kordne Raimond Valgre laulufestivali ja 5-kordne Alo Mattiiseni muusikapäevade laureaat). Tallinna ja Tartu kontserdid antakse triona Lury-Roots-Kindel.

Roundabouti teine koosseis, kuhu kuuluvad lisaks Rootsile noor kitarrist Martin Eessalu ning läinud nädalavahetusel Pärnu suupillifestivali konkursil Baltic-Nordic Open hõbemedali võitnud
teeneline suupillimängija Indrek Tiisel, annab 4. augustil Pärnu bluusipäevadel suisa kaks kontserti.

"Roundabout on tegelikult mitu erinevat bändi, sest ühel hetkel jõudsin ma arusaamisele, et kui ma tahan mängida koos nende inimestega, kellega mulle meeldib koos muusikat teha, siis on suur osa
neist muude tegemistega nii hõivatud, et saaksin parimal juhul pilli kätte võtta paar korda aastas," selgitas Roots 23. juulil Võrumaa Teatajas ilmunud intervjuus. "Mistõttu on Roundabouti mõte selles, et esinevad need, kes tol õhtul tulla saavad, lavale mahuvad ning - mis kõige tähtsam - bluusi mängida tahavad."

Septembris jõuab poodidesse Andres Roots Roundabouti album "Leigh's Spider Jam", kus teevad kaasa teine tänavuste Pärnu Bluusipäevade täht L.R.Phoenix (UK/FIN, laul), Martin Eessalu (kitarr ja bändzho), Indrek Tiisel (suupill), Ahti Bachblum (klahvpillid), Raul Terep (trummid) ja Bert Deivert (USA/SWE, mandoliin). Kontserdikülastajad võivad värske CD hea õnne korral juba sel kuul omandada.