Samal ajal, 17. aprillil, toimus südamepäev ka Kodilas. Kepikõndijad läbisid kokku 51 kilomeetrit, toimusid sulgpalli, latiinoaeroobika ja pilatesetreeningud.

Alus Spordihoones said Alu inimesed 18. aprillil osa samuti pilatese- ning sulgpallitreeningutest ja päev hiljem ka kõhutantsutunnist. Hagudis kõnniti 19. aprillil keppidega uuel kergteel, harjutati joogat ja tutvuti sulgpallimänguga. Aivar Arak lubas sulgpalliväljakud kohapeal statsionaarseks teha, et sulgpallimäng saaks edaspidi igapäevaseks võimaluseks. Kuusikul oli joogatreening 20. aprillil ning kõhutantsutund 27. aprillil. Ühine käimispäev toimub aga Kuusikul 17. mail!

Kantides - Kodilas, Alus, Hagudis ja Kuusikul oli osavõtt tagasihoidlik. Kahju, et inimesed ei kasuta ära võimalusi, mis tulevad koju kätte. Keskusesse sõitmine on oluliselt tülikam ja seda võetakse ette veel harvemini. Suur aitäh kõikide kantide meeskondadele, kes korraldasid toreda südamenädala. Kõik, kes osalesid, jäid igal juhul väga rahule ning juba on südamenädala tulemusena plaanis asutada sügisel ka mitmed uued treeninggrupid.

Osaliste vahel loositi välja hulgaliselt „Turvalise Raplamaa" helkurveste.

Südamenädala üritused ja kepikõnnipäev on Rapla valla tööealise elanikkonna tervise edendamise projekti tegevused ja neid rahastab Euroopa Sotsiaalfond.