Selle nädala jooksul võeti ette erinevaid tegemisi ja anti ka uusi teadmisi, et taas kord väärtustada hea tervise olulisust.

Räägiti lastele ja lastega süda­mest, tervise eest hoolitsemise täht­susest. Lastele anti võimalus kuulata stetoskoobiga südamelööke, toimusid laste kevadised mõõtmised, kaalumi­sed jms. Liikumisõpetaja Anne Oja­la viis läbi lõbusaid tervisevõimlemisi mõlema maja lastega. Valmistati koos tervislikku toitu (Mürakaru majas).

Rukkilille majas viidi läbi nalja­looma esitus: iga rühm oli valmis­tanud mingi naljalooma, koguneti saali, kus lapsed ja õpetajad tut­vustasid ja kirjeldasid oma elukat ja tema oskusi. Saalis toimus män­gupidu, kus kõik osalejad kand­sid parukaid. Nädala lõpus võisid lapsevanemad näha südamenädala jooksul tehtud laste kunstitöid. Lõ­petuseks toimus ca 5 km kõnd/kepi­kõnd personalile, mille järel ootasid kuum saun ja tervislikud näksid Kaerasmaa talus. Lisaks ühistele te­gevustele, mis haarasid kogu maja, toimusid igal rühmal omad eakoha­sed tegemised südamenädalal.

Pärnumaa lasteaedade süda­menädala tegemised on edastatud ka terviseinfo portaalis www.terviseinfo.ee , ülevaate Vändra Laste­aia üritustest südamenädalal leiate lingilt http://www.terviseinfo.ee/images/eventlist/events/P2rnumaa_lasteasutused.pdf ning alati leiavad kõik meie laste vahvad tegemised kajastamist lasteaia kodulehel www.vandralasteaed.eu .