Oktoobrikuu saab läbi. Lasteaias toimus oktoobris palju põnevaid üritusi, millest on võimalik kõigil ka tagantjärele osa saada - vaadates pilte meie kodulehelt. Septembri lõpus ja oktoobri alguses toimus nii Olginas kui ka Sinimäel sügisnäitus, millest vanemad aktiivselt osa võtsid. Selle aasta eksponaadid olid fantastilised. Suur-suur aitäh teile kõigile, kes leidsid aega lastega koos meisterdada! Näitusele järgnes sügispidu, kus oli tantsu, tralli, laulu ja mängu, samas premeeriti kõiki näitusest osavõtjaid.

Käes on sügis ja nii nagu juba mitu aastat järjest, osalesime taas projektis "Päästja aitab!" Meile tulid külla Päästjad Päästekomandost, nad õpetasid meile, mida ja kuidas teha, kui peaks juhtuma õnnetus. Veel näitasid nad meile, millised on nende tööriided ja töövahendid, mille poolest need erinevad. See kõik on väga põnev! Lapsed said proovida, kuidas helistada päästeametisse ja abi kutsuda. Üheskoos proovisime, kuidas toast ära minna, kui on tekkinud tulekahju - kõik roomasid neljakäpuli ja rõõmu oli palju. Tore, et on inimesi, kes leiavad aega ja tulevad meile seda kõike õpetama ning õpetavad seda läbi mängu. Loodan südamest, et sellest on kasu, sest mitte keegi meist ei tahaks sellist asja päriselt läbi elada. Lõpetuseks toimus evakuatsioon, kus lapsed kogunesid väljas muruplatsil ning seejärel näidati meile tuletõrjeautot. Saime sisse ronida, vaadata ja katsuda. Põnevust jätkus pikaks ajaks!

Õppekäigul Rimi kaupluse puu-ja juurvilja osakonda. Foto: Margit Maksimov

Esmakordselt toimus oktoobris meil õppekäik Rimi kaupluse puu- ja juurvilja osakonda, seda siis programmi "Lapsed ja tervislik toitumine" raames. Programmi raames tutvustati erinevaid puu-ja juurvilju, samuti eksootilisi puuvilju. Viidi läbi vilja- ja vitamiinimäng ning lõpetuseks saime ka kõike seda maitsta. Nämma J Suur aitäh toredale tädi Avele, kes meie jaoks aega leidis!

Novembris ootab ees ka mitu tähtpäeva: 2. novembril on Hingedepäev, 10. novembril Mardipäev, 11. novembril Isadepäev ja 25. novembril Kadripäev. See, kuidas me neid tähistame, saab teada novembri kuus.

Kaunist oktoobri kuu lõppu ja veel toredamat novembri kuud teile kõigile!