Oktoobrikuud alustab ansambel Meie Mees oma Lõikuspeoga. „Lõikus“ ei pea alati olema termin põllumajandusest. Ka kirurgil on lõikus, skalpell käes. Ning lõigata saab ka minnes otse, mitte ringi.

Oktoobrisse mahub veel muusikafestival, kus esinevad külalised Soomest ning Pille Lille Muusikute Toetusfondi koostööpartnerid. Lastele pakume teatrietendust „Kolm suurt soovi“.

Novembris on lubanud Väike-Maarjat külastada taas kord Komöödiateater, sedakorda lavatükiga „Armastab, ei armasta“. Viimasel kuu pühapäeval süütame asula keskväljakul Advendiküünla.

Detsembri alguses ootame jõuluootuse kontserdile jällegi klaverimuusika sõpru. Meenutan, et möödunud aastal mängis kauneid meloodiaid Mihkel Mattisen, seekord käivad läbirääkimised Margus Kappeliga.

Uus aasta tuleb mürtsuga, nagu ikka. Seekord alustame pool tundi pärast euroajastu algust ja tantsuks mängib ansambel „Lihtne Poiss“.

Soovin kõigile valla inimestele meeldivaid kultuurielamusi aasta viimasel veerandil! Uue aasta tegemistest pikemalt juba detsembris.