Matkal „Reipalt koolipinki”
said lapsed lustida ja tunda rõõmu liikumisest. Mets oli lahke oma särasilmsete külaliste vastu. Ta jagas lahkelt oma ande seeneriigist: puravikke, pilvikuid, kitsemampleid, sirmikuid. Eriliseks tegi retke see, et liiguti rühmades, suured ja väikesed koos. Üksmeelselt lahendati ka koolimajas antud ülesanded.
  • Praegusel ajal pööratakse suurt tähelepanu õuesõppele, milles tähtsustatakse oma kodukoha tundmaõppimist. Nii jätkasid samad rühmad tööd looduses, uuriti metsakooslust sügisel. Plaanis on seda tööd teha aastaringselt.
  • Septembris käis meil külas kloun Ummi, oma lihtsate, kuid huvitavate trikkidega, millesse ta haaras kaasa ka lapsed. Lihtsus oli aga näiline, sest meistriks saab vaid läbi kannatliku harjutamise.
  • Kooli sügisjooksul osalesid kõik õpilased. Endast anti parim, kiiremad said Jõulumäel maakondlikule jooksukrossile. Meil ei ole nii hästi tükk aega läinud – algkoolide arvestuses saime pendelteatejooksus I koha, suurepäraselt läks I–III klassi poiste krossiteatejooks. III koha teenisid Caspar Lääne, Oliver Leppik, Uku Lumiste ja Robin Roosmaa. Nende poiste seljataha jäid isegi gümnaasiumide poisid. Hästi läks ka I–III klassi tüdrukutel, nemad olid viiendad. Kiitus kõigile jooksjatele!
  • Töökad lapsed, töökad vanemad ja vanavanemad – tänu neile rõõmustas meid kõiki tore näitus „Sügis purgis”. Vaeva oli nähtud purkide sisu ja välimusega. Maitsed olid suurepärased!
  • Õpetajad ootavad alati oktoobri algust, sest siis saavad nad tähistada oma päeva. Koolis on see päev alati teistsugune – tunde annavad hoopis ülinoored õpetajad. Ka lasteaias on abiks koolilapsed. Ehk kindlustame endale nii järelkasvu.
  • Kuldset sügist kõikide südametesse!