Kehtna vallast pärit noorte muusikutega - esinesid Madis Katkosilt ja Priidik Purga. Madis mängis marimbal - pillil, mis oma suuruse ja uudsusega võlus kõiki kuulajaid, teda saatis kontsertmeister Dede Noodla. Priidik Purga esines juba teada-tuntud headuses klaveril koos Susan Elisabeth Eessaare (viiulil) ja Aike Randmanniga (tšellol).

Kõigi noorte esinemine oli nii hingeminev ja ilus, et oli vaid kaks soovi: et kontsert nii kiiresti poleks läbi saanud ja et veelgi rohkem kuulajaid oleks osa saanud.

Keavas olid 22. veebruari õhtul koos kõik tantsuarmastajad lähedalt ja kaugelt, kellega koos vallale palju õnne sai soovitud! Üle pikema aja oli laval Erki, et laulu ja muusika saatel inimestel jalapäkad soojaks tantsitada. Ja see läks korda! Peo tegi erilisemaks see, et külalisi olid tervitamas oma vallavanem Indrek Kullam, kelle kodupaik on Keavas, ja naaberkülast tulnud volikogu liige Mati Kutser. Ilus ja väga maitsev tort - justkui täpp „i" peal. 

Inglistel tunnustati tänukirjaga piirkonna tublimaid ja vabatahtlikke. Foto: Eva Hindremäe

Lelle rahvamajas tähistati valla sünnipäeva 21. veebruaril salongiõhtuga.

Külla oli kutsutud meie oma valla elanik - kirjanik, ajakirjanik ja talupidaja Kati Saara Vatmann ning samuti koduvalla tüdruk Viivika Viickberg.

Kati Saara rääkis enda töödest ja tegemistest Soone talus. Külakostiks oli ta kaasa võtnud ahjusooja arvamusloo „Viis peed", mille luges ka rahvale ette. Lisaks oli salongikülalistel võimalus jälgida suurelt ekraanilt „Eesti laul 2014" teist poolfinaali, kus esines ka Kati Saara tütar Brigita Murutar.

Kaunist, hingeminevat elavat muusikat pakkus salongiõhtul Lelle naaberkülast pärit tüdruk Viivika, kes laulis kitarri saatel eestlastele tuntud südamelähedasi laule ja sekka vahelduseks võõrkeelseid hitte.

Inglistel peeti haridus- ja kultuurikeskuse saalis aastapäevapidu samuti 21. veebruaril. Tähtpäeval tunnustati tänukirjaga piirkonna tublimaid ja vabatahtlikke. Tänukirja, valla vapimärgi ja kohalike naiste tehtud lõhnaküünla pälvisid: Heiki Peterson, Tairo Vahtmäe, Eve ja Rein Haggi, Elmo Allika, Esko Allika, perekond Lohk, Imre Reino, Aare Leinberg, Aare Hindremäe, Anne Lohk, Märt Meinberg, Reelika Rätsep, Krista Pärn, Monica Leinberg, Rünno Leinberg. Lisaks said tubli ema (Anne Lohk) ja isa (Märt Meinberg) sepikoja valmistatud meene, mille pani välja Pae Farmer.

Pärast tänamist tantsisid Liis Pärna juhendamisel tantsutüdrukud. Seejärel tuli lavale ansambel MIKI ning tants läks lahti.

Valtu seltsimajas tähistati 21. veebruaril piduliku kontserdiga ühel ajal nii Kehtna valla sünnipäeva kui ka vabariigi aastapäeva.

Kodukandi inimesi olid vastu võtmas volikogu liikmed Ebe Luige, Helen Link, Allar Läll ja Karl Tamme. Kontserdi juhatas sisse Valtu Kammerkoor, millele järgnesid volikogu liikmete innustavad tervituskõned. Kontsertosa lõpetas rõõmsameelne ja nooruslik bänd Moonshine.

15. veebruaril tähistati valla sünnipäeva Eidapere rahvamajas.

Päevakohaste sõnavõttudega esinesid valla volikogu liikmed Kalle Toomet ja Anne Helme. Esines naisrahvatantsurühm, söödi sünnipäevatorti, lahendati lustakat viktoriini, milles oli nuputamist nii kodukoha kui ka Kehtna valla kohta. Tantsu keerutati ansambli PS Troika saatel varajaste hommikutundideni välja.