Juba sõjaeelseil aastail oli Evald Tupits seotud spordiseltsiga Nõmme Kalju. Ta mängis aastaid spordiseltsi jalgpallimeeskonnas. Evald Tupits oli teadaolevalt viimane elusolev mees, kes kuulus sõja-eelsesse Nõmme Kalju jalgpallimeeskonna I koosseisu ridadesse. Ta oli õnnelikult abielus 38 aastat. Viimased 14 aastat elas erudeeritud ja vitaalne vanahärra Nõmme Sotsiaalmaja 1-toalises mugavustega korteris. Ta oli oma eluga igati rahul, kuid jalgpalli vaatas kunagine pallivõlur küll vaid televiisorist. Evald Tupits elas igati kaasa praeguse Nõmme Kalju mängudele ja viimati külastas endine spordimees Nõmme Kalju mängu mullu sügisel Kadrioru staadionil, osaledes pidulikul austamistseremoonial, kui Nõmme Kalju mängijaile riputati kaela kuldmedalid meistritiitli võidu puhul.

Nõmme Sotsiaalmaja direktor Ülle Kasepalu meenutab Evald Tupitsat: "Ta oli üdini džentelmen, tõsine härrasmees, soe ja südamlik inimene. Teiste suhtes oli ta alati väga tähelepanelik. Ei upitanud end esiplaanile, oli teistega igati arvestav ja väga tagasihoidlik. Kõik sotsiaalmaja elanikud hindasid teda kõrgelt. Väljaspool maja oli tema suhtlus paraku väike, vaid paar-kolm inimest, kes teda külastamas käisid. Kahjuks polnud lahkunud härrasmehel järeltulijaid. Küll külastas vanahärra aga sagedasti Pääskula terviserada, ammutades loodusest elujõudu ja optimismi.".

Evald Tupitsat jäävad mäletama praegune Nõmme Kalju liikmeskond, endised naabrid Nõmme Sotsiaalmajast ja Nõmme Linnaosa Valitsus.