Koht, kus koos käia on nüüd olemas, kindlasti aitab see kaasa, et küla püsiks elujõulisemana ja inimesed oleksid kokkuhoidvamad. Kõik saavad hakata sisukalt vaba aega veetma, toredaid ühisüritusi korraldama ja nõu pidama.

Tänase seisuga on lõpule jõudnud seltsimaja ehituse II etapp (katlamaja ja siseviimistlustööd), selleks saime 2011. aastal PRIA poolt toetust 918 076 krooni / 58 676 eurot. Omafinantseeringuga 100 000 krooni / 6 391 eurot toetas Kohila Vallavalitsus.

Kuna maja peab hakkama ennast ise majandama, tuleb alustada selle välja rentimisega. Teilt, toredad külainimesed, vallaelanikud, ettevõtted ja kõik kellel huvi, ootame, et meie teenuseid kasutaksite. Oleme avatud ideedele ja pakkumistele (nt kui on soovi kasutada maja ringitegevuseks, trennideks või muuks sarnaseks ürituseks). Hetkel puudub osaliselt sisustus, seega on hinnad soodsamad ja teenuseid vähem. Kutsume üles inimesi MTÜ Sutlema Küla Seltsi liikmeks astuma, seltsi liikmetele kehtib hinnasoodustus.

Ootame endiselt ka annetusi, et kustutada seltsimaja I etapi laenujääki. Annetuse saab kanda MTÜ Sutlema Küla Seltsi arveldusarvele 221048316988. Selgitusse märkida "annetus". MTÜ Sutlema Küla Selts on kantud tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja.

Võtke meiega ühendust ja leiame mõlemaid osapooli rahuldava kokkuleppe!

Lisainfo: www.sutlema.ee
Email: sutlema@hot.ee
Facebook: MTÜ Sutlema Küla Selts
Tel: 56509545

Ootame kõiki huvilisi SUTLEMA SELTSIMAJA SOOLALEIVAPEOLE
4. veebruar 2012 aastal kell 16.00
saab tutvuda kogu majaga
Toimub heategevuslik laat
I etapi laenujäägi kustutamiseks.
Kell 18.00 võimalik nautida saunamõnusid
Kell 21.00 esineb
ansambel „OMAD POISID"

Kui keegi soovib kingitusi teha, siis võib need panna annetuskasti.