Treeneripingil võis mullu näha teiste seas Tarmo Rüütlit ja Urmas Kirsi (mõlemad Viljandimaa), Meelis Roobat (Järvamaa), Igor Prinsi, Sergei Ratnikov ja Ants Kommussaart (kõik Pärnumaa) ning Janno Kivisilda (Raplamaa).

Esimesel maakondade maavõistluste päeval alistas Valgamaa tulemusega 1:0 Jõgevamaa, Saaremaa oli 3:1 parem Hiiumaast, Viljandimaa alistas tänu lisamuti väravale Pärnumaa 3:2, Järvamaa jõud käis 5:1 üle Raplamaast, Harjumaa sai 5:0 jagu Läänemaast, Võrumaa alistas Põlvamaa 3:0, Ida-Virumaa võitis Lääne-Virumaad 3:1 ning Tallinn oli parem Tartumaast tulemusega 4:1.

Sel aastal toimuvad maavõistlused 21. juunil kell 19:00. Võistluspaarid on samad, vahetunud on koduväljakud.

„Maakondade maavõistlused annavad sportlikkus mõttes võimaluse kord aastas ühte meeskonda kokku kutsuda selle maakonna parimad mängijad ja treenerid, ideelises plaanis aga sõnastada ja tugevdada kohalikku identiteeti. Tingimuseks maakonna esindamisel on see, et mängija peab olema seal sündinud või suurema osa elust seal elanud,“ märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

„Julgustame korraldama põhimatšile eelnevalt ka maakondade juhtide vahelisi meelelahutuslikke kohtumisi, samuti naiskondade matše. Praegu käib maakondade koondiste komplekteerimine,“ lausus Pohlak.

21. juunil 2013 kell 19 toimuvad järgmised maavõistlused (koduvõistkond märgitud esimesena):

Tallinn – Tartumaa, A. Le Coq Arena

Ida-Virumaa – Lääne-Virumaa

Põlvamaa – Võrumaa

Harjumaa – Läänemaa

Raplamaa – Järvamaa

Viljandimaa – Pärnumaa

Hiiumaa – Saaremaa

Valgamaa – Jõgevamaa