Projekti otsesteks eesmärkideks on laiendada ja parandada noorte tegelusvõimalusi ja noorte praktiliste oskuste omandamise võimalusi ning tööhõivet parandavaid oskusi Pühalepa valla noortekeskuse infrastruktuuri arendamisega. Projekti raames renoveeriti-restaureeriti kaks objekti Suuremõisa külas.

31. detsembriks 2009 renoveeriti Suuremõisa mõisakompleksi ühes kõrvalhoones toimiva noortekeskuse väikeköök koos abiruumide ja söögisaaliga kaasaja nõuetele vastavaks. Töid teostas firma OÜ Paler PT.

Septembris 2010 lõppes Suuremõisa mõisakompleksi endise mõisa teenijatemaja (arhitektuurimälestise reg. nr. 23635) restaureerimine noortekeskuse tegevustubadeks-töökodadeks ja e-noortekeskuseks ning rajati hoone edaspidiseks ökonoomsemaks majandamiseks maaküttesüsteem koos kinnistu kõrvalhoones paikneva tehnilise ruumiga maakütte seadmetele.

Restaureeritud hoone esimesele korrusele rajati puidu- ja restaureerimistöökoda, savi- ja klaasikoda, kabinet, garderoobid ja WC-d (sh üks inva-WC). Katusekorrusele valmis ruum käsitöö ja kunsti töötoale koos eksponeerimisega, tehniline ruum ventilatsiooniseadmele ja WC.

Restaureerimistööde käigus prooviti taastada mõisasüdame terviklahendust. Avati uuesti hoone aknad ja uksed algses asukohas ja laiuses. Kogu hoone värvilahendused on lahendatud kooskõlas Suuremõisa mõisa peahoonega. Katuseks on punane S-kivi. Hoone restaureerimisel eksterjöörilahenduses püüti rakendada restaureerimisprintsiipi, mis konservatiivselt säilitas põhiosas olemasoleva lahenduse ja lisaks taastas olemas olnud varasema avasüsteemi. Kõik väärtuslikud detailid ja tarindid püüti säilitada, restaureerida, eksponeerida ja korrastada. Restaureerimis- ja renoveerimistöid teostas firma OÜ RESTEH.

Hoone on sisustatud vajaliku mööbli ja toimimiseks vajalike seadmetega.

11. mail toimus pidulik avamine. Traditsioonilise lindi läbilõikamise asemel vajutasid oma käejälje savi vormi Pühalepa vallavanem Ants Orav, abivallavanem ja projektijuht Eve Kustala, SA INNOVE projketi kordinaator Paavo Kirsi ja Hiiu maavanem Hannes Maasel. Ilus maja Suuremõisa mõisakompleksis on seegi valmis saanud ja noortele avatud põnevateks ettevõtmisteks. Sellel suvel toimuvad mitmed projekti põhised laagrid, regulaarne töö algab sügisel kui noored on suvepuhkuselt tagasi.