Timo Tarve sõnul oli osalenud võistkondade suur arv meeldiv ning kohustas latti hoidma vähemasti sama kõrgel kui igal eelmisel mängul. «See tunne tekkis alati, kui mõtlesid, et korraldame ilmselt suurima osavõtjaskonnaga mälumängu Tallinnas. Usun, et saime lati hoidmise ja tõstmisegagi hakkama. Paradoksaalselt näitas seda ka tegelikust suuremana tunduv rahulolematute hulk,» rääkis Tarve.

«Seda hooaega oli meil toimetada lihtsam, küsimuste ülesehitus, mida kiitsid mängijadki, oli sisse töötatud, komplekteerimine väga vaevarikas enam polnud,» lisas Tarve.

Pärast finaali avaldas 2. koha saavutanud võistkonna Vallatud Kurvid nimel arvamust Tenno Sivadi, et nii mitmedki mängud on läinud väga spetsiifiliste faktide peale ja loogikaga pole seal enam midagi teha. «Igal juhul on hea meel, et eksisteerib natuke teistmoodi mäng kui see, mida paljudes kohtades mujal viljeletakse. Ja lõppude lõpuks on teilgi piisavalt palju faktitundlikule vastajale, nii et asi on täitsa balansis,» arvas Sivadi.

«Mulle imponeerib just Margus Pillau oskus küsimusi nõnda seada, et esimese hooga vangutad pead ja pärast aina kiidad. Ise lisasin ja mõtlesin, kuis oskasin ka ja taas saime kambakesi üsna hea keemiaga mängud kokku, seda tõestasid ka võistkondade skoorid voorude lõppedes, võitjate protsent oli parajalt kõrge, ka keskmikud ja tagumise otsa võistkonnad lahkusid loodetavasti teadmisega, et kõige rumalamad ei olda,» sõnas Tarve.

Osavõtjaskond oli meeldivalt kirju ning nii toodi sel hooajalgi saali väga muhe ja hea foon. Oma võistkonna olid välja pannud mitu Nõmme seltsi, mitmete võistkondade koosseisus oli samuti nõmmelasi, vaimu- ja tegudeinimesi, kuid mängijaid oli mujaltki.

Mängu korraldamisel oli terve hooaja jooksul abiks Nõmme Õpilasesinduste Liit, kelle liikmed aitasid jagada ja kokku korjata küsimuste ja vastuste lehti. Mairo Kaiv Von Glehni pubist hoolitses selle eest, et enne igat vooru oleksid kinosaalis lauad ja toolid. Nõmme kultuurikeskus laenas helitehnikat.

Korraldajate tänusõnad kuuluvad veel ka kirjastustele Varrak, Tänapäev, Pegasus, Grenader, Kunst ning Juku-Kalle Raidile, ABC Motors ASile ja Von Glehni pubile, kes aitasid eelvoorudes auhinnalauda katta. Mälumängu korraldamist toetas ka Nõmme linnaosa valitsus.

Kuus parimat võistkonda I Parila A: Jevgeni Nurmla, Indrek Salis ja Mati Räli

II Vallatud Kurvid: Tenno Sivadi, Alvar Niglas ja Allar Viivik

III Nõmme Koda II: Marko Kadanik, Otto Vaarmann ja Lembit Onton

IV Parila C: Juhan Teder, Aare Vaalma ja Aivo Vaalma

V Parila B: Aare Oleander, Alar Heinaste ja Kalle Lasn

VI Tarapita: Ülo Kasema, Lauri Vahtre ja Peeter Tali