Laulude vahele kõlasid pillilood Natalja, Caroli ja Janete esituses.

Ja tuligi Näärimees päkapikuga … aga agarad päkapikud keerasid kõik sassi ja korraldasid hoopis mängu „Sõnasõda“ lastevanematele. Loosi tahtel tõmbasid kõik vanemad ekstreemvooru, milles sõnade seletamist tuli teha tantsides kostüümis, hüpitsaga hüpates, pähkleid süües jne. Ka Näärimees ja päkapikk tulid seletamisega edukalt toime.

Lõpuks ometi oli aeg kommipakke lunastada. Igal perel oli väike etteaste. Särasilmil astusid üles perede pisemad või kogu pere koos - just nii nagu sooviti.

Kui kingipakid jagatud, sai ühismängudes kaasa lüüa nii väike kui suur. Mõnele oleks meeldinud ehk rohkem mängida, tantsida ja mõni soovinuks enam tegelemist lastega, kuid kokkuvõttes pidu õnnestus ja pidulised olid tunnustuse(tähelepanu) eest tänulikud. Üheskoos ju ikka parem ka pidutseda.

Suurperede poolt suur-suur aitäh Teevile imetoreda peo eest!

Pidu sai teoks ja lauad kaetud tänu meie tublidele sponsoritele ja abilistele: OÜ Valicecar, Tooma - Antsu talu, Mätiku talu, Talu ja Tulu OÜ, Oidremaa mõis, Kaia Veltmann, Mihkel Luige, Rehe talu, Koonga Tehno, OÜ Travelen, Koonga Vallavalitsus.  Aitäh teile!!!