Peale avasõnu ja lustakat soojendusvõimlemist läksid 100 m jooksurajale kõige väiksemad mudilased - 2010. aastal ja hiljem sündinud tüdrukud ja poisid. Kuigi jooksuajad ulatusid kolmekümnest sekundist kolme minutini, ei jäänud keegi diplomita. Osavõtudiplomiga pärjati ka 200 ja 400 m jooksjaid.

Tasavägine võistlus kulges ka laste 600 m distantsidel, kus osales kokku 80 8-14-aastast last. Tublimateks osutusid ikka need tüdrukud ja poisid, kes tegelevad jooksu nõudvate spordialadega. Peale võistlust said lapsed lustida batuudil ja mudilased mängida Väikese Päikese mängutelgis.

Võistluste põhidistantsile, 6000 m jooksule, registreerus tänavu rekordarv jooksjaid. Kõik 69 rajale läinud võistlejat lõpetasid distantsi. Kuigi jooks kulges uuel rajal, on tulemused eelnevate aastatega võrreldavad.

Meeste rajarekord kuulub nüüd Indrek Tärnole ajaga 20.25,7 ja naiste rajarekord meie valla neiule Andra Moistusele ajaga 24.52,3. 6000 m distantsi läbisid ka kaheksa rõõmsameelset naissoost tervisekäijat.

Nagu möödunud aastalgi osutusid Saue valla 6000 m jooksu kiiremateks võistlejateks Tarmo Reitsnik ja Andra Moistus, kes said eriauhindadeks karikad.

Kõikide võistlusklasside kolme parimat autasustati medalite, diplomite ja roosiõitega ning võitjaid sponsorite poolt väljapandud auhindadega.

Lisaks sellele kostitasid sponsorid ka kõiki jooksupäevast osavõtjaid - igaüks sai kustuda janu ning pista põske midagi magusat, mahlast või krõpsuvat.

Spordipäev lõppes loosirattaga, loositi välja 5 auhinda võistlustele registreerunud perede vahel. Võistlustele registreerus 25 perekonda. Perekonnad Moistus ja Atonen olid 5- liikmelised, Aas-Saaring 4-liikmeline, ülejäänud pered olid 2-3-liikmelised. Täname kõiki tublisid vanemaid, kes tulid koos lastega võistlema!

Lisaks loositi 600 m ja 6000 m jooksudest osavõtjate vahel välja 24 auhinda. Peaauhinna, Neiseri tumba omanikuks sai Aila küla noormees Kaarel Tomson.

Rahvaspordiklubi Kuuse tänab siinkohal kõiki sügisjooksu pikaajalisi toetajaid: Saue Vallavalitsus, AS Kadarbiku Köögivili, AS Sagro, AS Neiser Grupp, AS Magnum Medical, AS Balsnack, AS Saku Õlletehas, AS Planserk, Lasteklubi Väike Päike, spordiklubi Laagri Tervis, Laagri Spordihoone, Veskitammi Ilusalong, Mellson Rehvid, Laagri Leivatuba, Lahe Roos, Triobet Kardikeskus, OÜ Nenell, OÜ Kalsep, OÜ Roadservice, OÜ Meie Kohvik. Loodame ka edaspidi heale koostööle ja soovime, et spordisõbralike Saue valla ettevõtete nimekiri pikeneks.

Oleme tänulikud ka kõikidele vabatahtlikele sügisjooksu kohtunikele, tänu kellele ongi sügisjooksu võimalik korraldada.

Võistluste protokolli näeb meie kodulehel www.kuuseklubi.ee.

Kohtumiseni järgmisel aastal!