Suviselt soe kontsert, kus meenutatakse Tarmot ja Tema lauldud laule. Esitlusele tulevad sellised kõigi poolt armastatud laulud nagu „Aeg kaob rõõmud jäävad", „Vanaisa kell", „Laev tõstis purjed", „Miks vaatad täis igatsust teele", "Alice", "Lucille", "Ei tea miks aeg kaob käest" jpt. Ja muidugi „Valgeid roose". Muusika ja laul saatsid Tarmot kogu elu. Meie elu saadavad Tema lauldud laulud tänaseni. Tarmo musikaalsus, laulutämber ja üldrahvalikud laulud viisid ta Eesti estraadilauljate tippu.

 Kontserdil esitavad armsakssaanud laule noorem vend Priit Pihlap ansamblist FIX (laul, akustiline kitarr), Meelis Punder ansamblist Karavan (laul, akustiline basskitarr), Margus Kappel ansamblist Rock Hotel (klaver) ja rahvusooperi esibariton Jassi Zahharov (laul).

Meie kõigi kummardus Tarmole.

"Palun lahkuge lavalt" - Komöödiateatri suvetuur

17. juuli kell 19:00, Keila lauluväljak

Niisugust pealkirja kannab inglise komöödia, millega Komöödiateater järjekorras juba 10-ndale suvetuurile läheb. Lugu on isenesest lihtne: teatritrupp annab etendust, aga siis selgub, et peaosalise naine on üle aisa löönud ja ta ise on ka tiiba ripsutanud... Näitemäng jääbki katki ja asutakse isiklikke arveid klaarima, mis tekitab hulganisti koomilisi olukordi. Mängivad Elle Kull, Endrik Kerge, Kadri Adamson, Tarvo Krall, Pille Pürg, Heino Seljamaa, Diana Klas ja Rednar Annus, lavastas Endrik Kerge. Pealkiri „Palun lahkuge lavalt!" on oma aktuaalsust juba tõestanud, sest algkoosseisus olnud Henrik Normanni asemel mängib nüüd Heino Seljamaa.

"Minu elu meedias" - Jan Uuspõld

23. juuli, Keila tänavatel

2011 kevadel täienesid Monoteatri read ka uue lavataguse jõuga. Monoteatriga liitus näitleja, lavastaja ja näitekirjanik Rein Pakk, kelle sulest sündis uus Eesti oma stand-up etendus „Jan uuspõld: Minu elu meedias." Tegemist on Jan Uuspõllu elu põhjal, Rein Paku loodud väga tervmeelse ja hoogsa stand-up tekstiga, mis võtab ilma mingi häbita väikesteks tükkides nii Eesti meedia kui Jan Uuspõllu ning nende vahel ja meie ümber toimuva.

„Minu elu meedias" on esimene Jan Uuspõllu osalusel tema jaoks kirjutatud tekst Eesti teatri lavadel. Ja seda kõike tõsielule toetudes.

Keila Rahvasprint 2011

 24. juuli kell 20:00 Keila lauluväljak

Nagu möödunud aastal, korraldab SK Vilgasralli MTÜ Durga-rally taas Keila tänavatel rahvaralli. Võistlus toimub Keila kesklinna tänavatel.

Keila Poolmaraton ja rahvajooks

30. juuli, Keila Lauluväljak

Lisaks poolmaratonile toimub 8 km pikkune rahvajooks ja kepikõnd, noortejooks ja lastejooks. Jooksutrass on vastav IAAF nõuetele ja passistatud, ajad edetabelikõlbulikud. Keila Poolmaraton kuulub Keila Pikamaasarja. Võistlusele saab registreerida aadressil skvask@hot.ee. Lisainfo aadressilt www.spordiklubivask. weebly.com.