6. juulil Mäetaguse staadionil koostöös MTÜ Mäetaguse Spordiklubiga;

20. juulil Pannjärvel koostöös SA Pannjärve Tervisespordikeskusega;

3. augustil Avinurme staadionil koos­töös MTÜ Avinurme Spordi- ja Tervise­seltsiga;

17. augustil Iisaku staadionil.

Võistluste vastu tõusis huvi iga eta­piga - kui Mäetagusel osales 27 last, siis Iisakus juba 48. Osalejaid oli meil lisaks lähiümbrusele Tallinnast, Harjumaalt, Viljandimaalt, Jõgevamaalt, meie maa­konnast lisaks Kohtla-Järvelt, Jõhvist, Kohtla-Nõmmelt ja Toilast. Ilm soosis iga võistlust ja nii ei kimbutanud vihm ühtegi võistluspäeva.

Et võistlus oleks turvaline, käis esime­sel etapil õpetussõnu jagamas ka Lõvi Leo. Politseinik kontrollis iga ratta korrasolekut ja kiivri korralikult peasolekut. Nii mõnigi kord kutsuti isa või ema välja, et kiivririhm pingumale tõmmata. Ükski osaleja ei lah­kunud diplomita, esimesed kolm kiiremat said endale väikese kingituse ja esikoht lausa koogi Eesti Pagarilt. Väikesed nukud, autod, pusled, värviraamatud, pliiatsid, raamatud ja muud kingitused olid igati välja teenitud.

Võistluse sarja osalejate iga vanusklas­si kolme parema etapi tulemused summee­riti ja selle alusel selgitati välja sarja võitja. Nii said oma esimesed karikad ka 2- ja 3-aastased poisid ja tüdrukud:

2 ja 3-aastased - Berit Iisakust, Marie Elisabeth Kohtla Järvelt ja Siim Avinurmest;

3 ja 4-aastased - Karel, Andries, Eveli ja Margareth Iisakust ning Triinu Jõhvist;

4 ja 5- aastased - Jaagup ja Jörgen Iisa­kust ja Mathias Sauelt, Liisa Avinurmest, Svend Mäetaguselt; suurematest - Meriliis Avinurmest, Kirke ja Kusti Suure-Jaanist, Jan-Martti Iisakust ja Sven-Andres Kohtla-Nõmmelt, Kristel Voorelt, Anett-Leann ja Helen Jõh­vist, Joosep ja Henn Avinurmest.

Võistluse fotodele ja protokollidele saab pilgu peale heita Internetis http://margussukl.edicypages.com.

Suur tänu vanematele, kes oma lastega aktiivselt osa võtsid ning kõige enam tänud lastele, kes hambad ristis, vahel ka läbi nutu, finišipooltkihutasid.

Rattavõistlus toimus täna toetajatele: Kultuurkapital, Iisaku vald, Mäetaguse vald, Illuka vald, Avinurme vald, AS A.Le Coq, AS Balbiino, Politsei- ja Pii­rivalveamet, AS VKG, AS Eesti Pagar. Suur tänu kõigile, eriti Marikale AS Eesti Pagarist, Taavile Mäetaguselt, Andresele Avinurmest, Robertile ja Tarmole Illukalt ja Margusele suusaklubist!