13.-14. augustil toimub Järvamaa Noortekogu korraldusel Järvamaa noortevolikogude suvekool, mis toimub Paide Avatud Noortekeskuses. Igast vallast on oodatud kuni 5 noort. Nende kahe päeva jooksul toimub eri­nevaid koolitusi ja loenguid. Muidugi ei puudu ka FUN ja meelelahutus. Kes soovib osaleda, anda sellest teada noor­sootöötaja Annikale või Kelile. Täpsem päevakava tulekul!

19.-21. augustil Viljandimaal Võrts­järve ääres Vaibla Puhkekeskuses toi­mub osaluskogude suvekool. Kol­me päeva vältel toimub palju huvitavaid koolitusi, maakonnad pistavad rinda osaluskogude Olümpial, vahetavad pari­maid praktikaid, peavad maha ühe taas­iseseisvuspeo jne. Meie valda esindab seal Keli Tubin, sest igast maakonnast on oodatud kuni 10 inimest.

23.-26. augustil toimub Lääne-Viru­maal noorteosaluse seminar koos­töös soome noortega. Meie vallast osa­levad seal Keli Tubin ja Alari Naarits. Suvekoolides ja seminaril saadud mul­jeid jagavad osalejad noortevolikogu uu­tel kogunemistel!

Üleskutse kõigile noortele. Hakka­me korraldama Ambla valla IV Noorte­päeva. Otsime inimesi korraldusmees­konda ja oodatud on ka ideed! Samuti soovitame noortel aktiivselt oma suve­tegemisi üles pildistada, et hiljem ka teis­tele oma kogemusi tutvustada. Jälgi in­fot ka Facebookis!

NB! Eesti Noorsootöö Keskus on väl­ja kuulutanud videokonkursi „Aeg on vaba" 13-26. aastastele noortele. Oodatakse videoid, mis peaksid olema seotud teemadega: „Kes on noorsootöö­taja?" ja „Mis on noorsootöö?" ehk kui­das veedad sina oma vaba aega kasutades noorsootöö võimalusi. Videokonkursi kohta saad lisainformatsiooni kampaa­nialehel www.entk.ee/videokonkurss, kus on kirjas nii osalemise reeglid, või­malus videot üles laadida ja ka näpunäi­teid kuidas videot teha. Videoid saab esi­tada kuni 19.09.2011.