Perevõistlusel tuli koos teha kiiruse pea­le kükke, hüpata hüppenööriga ja sööta kolmekesi ringselt sulgpalli. Tähtverel oli võistlemas tubli pere - Kaire, Eerik ja Uku Jõgi. Aitäh neile!

Juhid võtsid üksteisega mõõtu korvpal­li vabavisetes, lüpsipingi viskamises ja tõukeratastel sõitmises. Parimaks osutus Ülenurme vallavolikogu esimees Heiki Sarapuu Puhja vallavanem Peeter Sibula ees. Meie valda esindas meie sportlik val­lavanem Rein Kokk.

Viimaseks alaks oli auto lükkamine. Kiireimad ja tugevaimad olid Tähtvere mehed Janek Mõim, Sven Kera, Villu Kört, Aivo Rüütli ja Andre Näkk, kes võit­sid kuldmedalid.

Vallavanem Rein Kokk võistlemas

Päev lõppes Puhja valla isetegevuslaste esinemise ja sportlaste autasustamisega. Alade võitjaid autasustati võistkondli­kult karikatega, II ja III kohta diplomiga, iga ala 3 paremat diplomite, medalite ja meenetega.

Emajõe Mängude lipp anti üle järgmisele võistluste korraldajale Vara vallale. Kas need korraldatakse talvel või suvel, seda saame kuulda ja näha aastal 2014. Seniks kaunist ja sportlikku suve!