Soojadelt mälestustelt läksime 3. augustil aga üle kõrgustesse Krati seikluspargis. Nimelt avati just sel päeval Krati seikluspargi kõrgseiklusrada „Lennuk", kuhu olid oodatud kõik huvilised uut vahvat seiklusrada proovimas. Kohusetundlik Seiklusring OÜ on teinud suurepärase töö ning valminud on pingelisi hetki pakkuv seiklusrada ka kõige hulljulgematele seiklejatele. Tänaseks on Seiklusring OÜ peaspetsialist Valdo Kangur kohalikest elanikest välja valinud osavad instruktorid, kes on läbinud range ning põhjaliku koolituse ning saavad suurepäraselt hakkama pea igas vanuses seiklejatega. Ootame teid kõiki osa saama meie uuest seiklusrajast. Oma tulekust palume aga teada anda mobiiltelefonil 5740 0500 või e-maili teel: tamor@kalevipojakoda. ee.

Nüüd killuke ka meie traditsioonilistest üritustest. Kõige vahvam ning enim elamusi pakkuv selle suve traditsiooniline üritus oli vaieldamatult MTÜ Parim Valik korraldatud Kalevipoja Suveteater.

Sellel suvel tõi lavastaja Veera Marjamaa siinsamas Kääpal publiku ette Veikko Huovineni „Lambasööjad" peaosades Mart Toome ning Anti Reinthaliga. Humoorikat etendust käisid vaatamas paljud ning publiku naeru ja lammaste määgimist kostis kokku kaheteistkümnel päeval, alates 18. juulist kuni 4. augustini.

Kui nüüd veidikene Kalevipoja Koja edaspidistest tegemistest rääkida, siis arvan, et ehk oleks ennatlik välja tuua uusi ideid ning peagi algavaid projekte. Küll aga peab tõdema, et erinevatel üritustel ei näe veel hetkel lõppu tulevat, sest juba 10. augustil algusega kell 20.00 ootame teid kõiki Kääpale. Just siis annavad meeldejääva kontserdi Tõnis Mägi ja Kärt Johanson, vennad Johansonid ning Krista Citra Joonas.

Selleks korraks peab kirjasule jällegi ära panema ning töödega pihta hakkama. Ootame teid igal ajal meid külastama, uut ja huvitavat on palju.