Pidu jätkus AS Narva-Jõesuu sanatooriumi spa-hotelli territooriumil, kus iga külaline võis leida omale meelepärast tegevust. Kõige väiksemate piduliste jaoks oli avatud laste mänguväljak. Grilliterrassil toimus non-stop kontsert, kus esinesid tantsustuudio “Varjud” artistid, laulis Anatoli Drozdov ja idamaist tantsu näitas “Arasel”.

Õuebasseini juures olev plats muutus ilu ja tervise maailmaks: siin toimus veeaeroobika tund, soovijatele tehti tasuta massaaži ning juuste ja peanaha diagnostikat. Oriflame firma konsultant jagas tasuta kontsultatsiooni naha hooldamise kohta ning soovijad said proovida Casada kaubamärgi mehhaanilisi massaažiseadmeid.

Hotelli peasissekäigu ees toimus käsitööesemete ja ehete laat.

Külaliste huvi äratas suur loterii, kus loositi välja külastuspakett ööbimisega luksnumbritoas, parkimiskaart üheks suvekuuks, Saunamaailma perepakett. Spordiklubi MyFitness loosis välja tasuta treeninguid, spa-hotell Narva-Jõesuu tasuta protseduure. Kõik auhinnad leidsid omaniku.

Sama päeva õhtul toimus Meresuu Spa-hotelli juures rannal projekti “Suvemuusika 2010” raames Eesti tuntud estraadilauljatari Anne Veski ja Narva rokk-grupi Avenue ühiskontsert. Seekord olid korraldajad mõelnud venekeelsele publikule ja seda kogunes arvestatavalt palju Meresuu spa-hotelli külalised ja Ida-Virumaa elanikud. Projektijuht Martin Seesmaa ütles telefonivestluses, et ka Uno Loobi kontserdile müüdi küllalt palju pileteid, kuigi alati võiks rohkem rahvast olla. Anne Veski dessant Ida-Virumaale oli laiaulatuslik, ta esines ka Oru pargis toimunud kaevurite päeva tähistamisel kontserdiga.

Rääkides oma plaanidest tulevikuks jäi hr Seesma üldsõnaliseks: “On mõningaid ideid. Kuid ärme hakkame ennustama. Mitte kõik ei sõltu organisaatoritest. Ees on artistide ja potentsiaalsete partneritega läbirääkimiste pikk tee.”

Toimetuse poolt meenutame, et rannakotsertide seeria organisaatoriteks olid Ida-Viru turismiressursside keskus ja Jõhvi Kontserdimaja, keda toetasid Narva-Jõesuu linnavalitsus, Meresuu Spa hotell, Dunka, Ramirent, Elion, Estic, Löfsberg Lila, Dilmah, Cronimet, Eesti Metall, internetiportaal smartlipo.ee, Astri ja Fama kaubanduskeskused, Narva Kutseõppekeskus jne.