Tõsistest tegijatest olid kohal Adaveres tegutsevad kiiruisutajad noorteklassidest ja Tartust kaks rulluisustaari Eesti tasemel Jarek Mäestu ja Vahur Valvas.

Teisel etapil suutis neile võrdsete uisurullidega sõites päris kandadele sõita Heiki Lainevee: kaotust 4 kilomeetri pikkusel rajal Jarekile 8 sekundit ja Vahurile 1 sekund! Erlend Kesa suutis vaatamata haigusele mõlemal etapil kaasa sõita ja saavutas 4. koha.

4-kilomeetrilisel rajal sai I etapil tulemuse kirja ka Marko Ojarand. Noorteklassis võitis kokkuvõttes Reimo Andressoo. Naisteklassis saavutas Ivika Lainevee teise koha, Andri Ehamaa oli esimesel etapil poistest teine.

Kevadistel etappidel tahaks näha juba rohkem Tabivere rahvast kaasa löömas. Igaüks saab sõita omas tempos ja sõit toimub eraldistardist. Tulge, te ei kahetse!

18. septembri vihmane hommik ei suutnud ära ehmatada neid, kes valmistusid järjekordseks rattamatkaks Tabivere kergteel. Pool tundi enne starti leebus ka ilmataat ja sõit toimus juba päikesepaistel. Rattasõitu toetas programm “Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2010-2013“. Matkal osales 20 jalgratturit, kes läbisid 10 km pikkuse raja.

Matkajad jõid sõidu lõpus kuuma teed ja loosiratas andis kuuele õnnelikule kinkekaardid spordivarustuse ostmiseks.