Ka varasematel aastatel on Tabasalu kool võistlusel osalenud ning ikka mõne preemia saavutanud. Sellel aastal tuli esmakordselt aga peavõit!

Vanusegruppe oli üritusel kaks. 7-12-aastastest võistles 7 tantsutruppi 9 tantsuga. Vanusegrupis 13-20 esitati samuti 9 tantsu. Vaheajal pakkusid silmarõõmu Tallinna Balletikooli ning Märt Agu tantsukooli tantsijad.

Tabasalu koolist oli võistlemas 2 tantsutruppi "Viisik+ showtantsijad" ning "Täheke". Mõlemad trupid kuulusid nooremasse vanusegruppi.

"Viisik+showtantsijad" (nimi hetkel veel mõtlemisel), esitas 2 tantsu: "Lollypopp" ning "Linna tänaval". Viimane tõi trupile eripreemia - tasuta hip-hopi tunnid žürii liikme, Free Flow tantsustuudio treener Alice'ga.

Tantsutruppi kuuluvad Tabasalu ÜG õpilased Heidi Õun, Liisa Perm, Jana Tugo, Katharina Heinaru, Elis Marii Miliste, Kelly Kullerkupp, Kerlyn Kodumaa, Kärol Minnik, Carmen Sinisoo, Mirell Sööt, Ann-Lisette Udumets, Liisa- Lotta Savolainen, Marii Emilile Kauber, Sandra Simone Jüriska, Janeli Auväärt.

Tantsutrupp "Täheke" on veidi juba kogenum trupp, olnud võistlustules ka Koolitantsul ning esinenud mitmetel üritustel nii koolis kui ka väljaspool. "Täheke" on hästi loominguline ja kokkuhoidev rühm. Mõned liikmed on tuttavad juba lasteaiapäevilt ning koos tantsinud kooli alguspäevilt. Glitteril esitas trupp kaks tantsu ning saavutas tantsuga "Kes ütles?" 3. koha ning peavõit tuli tantsuga "Roundjack".

Tähekesel on 13 liiget, Glitteril osales neist 9: Sandra Väizene, Senell Sooman, Margareth Kandroo, Maria Mirelle Randväli, Luisa Sõrmus, Kirke Penter, Helena Urbla, Raili Annask, Lili-Ann Bürkland.

Preemiaks sai tantsutrupp Al Mare bowlingu ja Megazone kinkekaardid.

Tänan lapsevanemaid ning kooli abi ning toetuse eest!