Oluline on alati olnud mesinike omavaheline kokkusaamine ja kogemuste vahetamine. Meie mesinikud Antu Rohtla ja Aleksander Kilk juhtisid oskuslikult arutelu põllumajandusminister Helir-Valdor Seedriga, lektorite ning mesinikega. Loengutel osales ca 40 huvilist.

Seekord oli uudiseks neljameetrine meekook õuele püstitatud telgis, kus kaunistajateks ja pakkujateks kohalikud neiud-naised-noormees - Anneli Anijärv, Maarja Vildo, Maie Kaldma, Kaide Vallas, Oland Käosaar.

Tänusõnad meetoitude valmistajatele Sinaida Taalile ja tema meeskonnale. Degusteerimisel tunnistati maitsvamateks Velda Rohtla, Leili Lendre, Viivika Sarve ja Irina Rannaku valmistatud toidud.

Lastega tegeles väike mesimumm (Iidi-Alie Juhkamson), muinasjutte vestsid Annika Artla ja Kaire Sinimets, tehti huvitavaid näomaalinguid (Eve Rahno-Kotsar), valmistati lilleseadeid (Anu Pindsoo). Käsitööliste töötoas (Juta Räägel) näidati viltimistöid, näpunööri tegemist ja oli väljapanek kaunitest käsitöödest. Agaralt tehti ostusid Abja naiste organiseeritud loteriil „Aita üritust" (Aime Riivik).

Lisaks kontsertidel kuuldud muusikale ja noorte programmile „Valgus võidab" Karksi ordulinnuses ei saada siin läbi rahvatantsuta - tantsivate mulkide ümber kõlasid tantsuviisid ja lehvisid kirevad seelikud. Kuigi paaril korral oli vihmasabinat, siis päev oli päiksepaisteline ja festivali toetav.

Karksi-Nuia Aianduse ja Mesinduse Selts tänab kõiki, kes olid abiks IV Meefestivali korraldamisel. Need olid Karksi Vallavalitsus, Karksi Valla Kultuurikeskus, Karksi Vallahooldus, Eesti Mesinike Liit, Põllumajandusministeerium, Kohaliku omaalgatuse programm, Karksi-Nuia Noortekeskus, Karksi-Nuia Muusikakool, Karksi-Nuia Raamatukogu, Karksi-Nuia Turismiinfokeskus, Lilli külamaja, Karksi külamaja, Tuhalaane külamaja, Polli külamaja, Karksi Peetri kogudus. Suureks abiks oli vallavolikogu kultuurikomisjon, noortekogu ja Mulgi Kultuuri Instituut.

Täname kõiki heasoovliku suhtumise, toetuse ja osutatud abi eest!