Rainis Tammoja Rakverest oli esimesel etapil kümnendal kohal ning viimasel etapil juba neljandal. Rada läbis märtsi lõpus uuenduskuuri, mille tulemusena on hüpped pehmemad, ümarama profi iliga ja sõitmine nõuab tehnilisemaid oskusi. Lisasime ka seinasõidu.

Möödunud hooajal toimus VMM kolm etappi. Hooaja viimasel etapil loositi pealtvaatajate vahel välja Hobimaailma poolt välja pandud võidusõidumudel ning osalejatele pani sellel võistlusel auhinnad välja NB Quality Group OÜ.

Etapiväliselt, huviliste soovil, korraldasime aprilli lõpus meeskondliku kestvussõidu, Väike-Maarja Endurance 2013, kus Väike-Maarja meeskond, koosseisus Rainis Tammoja, Marko Õmmik, Madis Sade ning Bruno Vaher, saavutas tubli teise koha Tallinnast kohale tulnud Team Durango järel, kus sõitsid hetkel Eesti kõige kiiremad sõitjad (sh kaks neist ka Eesti meistrid).

Mai alguses käisime oma hobi tutvustamas ja mudeleid näitamas K-Rauta perepäeval, kuhu kutsus meid Arne Võidula. Koos Rainis Tammoja ja Marko Õmmikuga panime raja ja telgi püsti Rakveres K-Rauta kõrval asuvas parklas. Tõnu Tooming Tallinnast oli kohal väikese mudelipoega. Huvilistel oli võimalus mudeliga sõita ja kes soovis, sai omale mudeli osta.

Järgmiseks talvehooajaks oleme võtnud eesmärgiks kutsuda siia võistlejaid Lätist, Leedust ning, kui väga hästi läheb, siis ka Soomest. Nüüdseks on hallis kohapeal laenutamiseks mudel olemas, nii et kõigil, kel huvi, olete oodatud!


Rõõmsate kohtumisteni rajal!