Paviljon asub 4 - maja vahel ja seal saab korraldada korteri­ühistute koosolekuid ja kooli­õpilased saavad kasutada seda õues õppe tunni läbiviimiseks. Projekti elluviimise eest tuleb tänada Evet, Lennartit ja Mar­gitit ning häid toetajaid.

MTÜ Tahe Teha on alus­tanud projekti „Kodupaiga ajaloolised väärtused läbi lapse silmade" elluviimist. Projekti sisuks on paikkonna ajaloopä­randi jäädvustamine, kaasates lapsi, noori ja vilistlasi kodu­koha uurimusliku materjali kogumiseks ja säilitamiseks läbi praktilise tegevuse. Viiakse ellu fotokonkurss, talgupäevad meenete valmistamiseks ning vilistlaspäev 8. detsembril. Val­mib kooli almanahh, ajalooline fotokalender ja fotomontaaž kooli fuajeesse. Projekti mak­sumus 7147 eur, millest oma­osalus 10 %.

MTÜ Eistvere Küla Selts viis ellu projekti „Leib keelel ja meelel", mille maksumus oli 2 916,60 eurot, sellest toetus 2 624,94 eurot.

MTÜ Imavere Sotsiaalka­pital koostas projekti „Vaike laulud I etapp", mille käigus lindistati ja seati nooti Vaike Nilpi laulud.

MTÜ Eesti Piimandus­muuseumi Sõprade Selts viib läbi koolitusprojekti „Piima-ja pagaritoodete valmistami­se koolitus" maksumusega 5 528,49eurot, toetus 4 975,16 eurot.

Ettevõtlusvaldkonnas said toetust OÜ LK Majutus pro­jektile „LK Puhkemaja lõplik renoveerimine" maksumu­sega 37 405,45, sellest toetus 22 443,00.

OÜ Himmel soetas pro­jektiga „Töövahendid haljas­tusteenuse laiendamiseks" va­hendeid maksumus 9 166,67 eurot, toetus 5 500,00 eurot ja Pihlaka Talu soetas pro­jektiga„ Teenuse arendamiseks tehnika soetamine" vajalikke seadmeid, kogumaksumus 3 720 eurot ja toetus 2 232 eu­rot.

Suvel sai ettevalmistatud järgmised projektid, mis oota­vad rahastusotsust. Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusele esi­tati projekt" Imavere lasteaia Mõmmi köögiploki renovee­rimine ja sisustamine" mak­sumusega 36 235 eurot, sellest 15% omaosalaust. Positiivse otsuse korral saab remondi­tud ja sisustatud lasteaia köök 2013 aasta suvel.

Keskkonna Investeerin­gutekeskusele sai taas esitatud kahe vana lauda lammutamise projekt" Kiima ja Loogi lauda lammutamine" maksumusega 9627 eurot.

2010. aastal sai Imavere Soojus OÜ poolt esitatud KIK i projektitaotlus „Imavere küla soojatrassi renoveerimiseks", millele esialgu tuli negatiivne vastus toetusrahade lõppemise tõttu. Siis nüüd on KIK and­nud teada, et projekt on saa­nud positiivse vastuse ja järg­neval 2013. aastal on võimalik renoveerida osaliselt Imavere küla trassid saades toetusraha 69 695 eurot.

Lisaks sai ettevalmistatud 3 paljulapselise pere eluruumi renoveerimise projektid, mille­le oodatakse KredeXist vastust oktoobrikuus.

Suvel oli ka mitmeid üri­tusi, millest imaverelased osa võtsid. Osaletud sai koos Tantsumemmedega Järvamaa eakatepäeval Sargveres ja Ka­bala laulupeol. Septembris vii­sid Tantsumemmed ja mitmed eakad läbi Pilistvere kihelkon­na eakatepäeva Imaveres. Päev oli sisukas ja meeleolukas. Selle eest tänusõnad kõigile osaleja­tele ja korraldajatele, kes aita­sid kaasa päeva õnnestumisele.

Järvamaa küladepäeval Jär­va-Jaanis käis Imavere valda esindamas Hermanni seltsing, kes esitas külapäeval katkendi O. Lutsu „Kevadest" kaasaeg­ses võtmes. Aitäh Teile selts­inglased! Koos noortega sai osaletud Pilistvere külapäeval, mis oli pühendatud kiriku 790 aastapäevale ja kus meie noo­red said võimaluse laulda koos Tõnis Mäega ning rahvusvahe­lise vabatahtlike laagri noor­tega sai osavõetud Järvamaa Noortepäevast.

Sellised tegemised siis suvel ja kõigile ikka tegutsemistahet ning sära silmadesse.