MOOD- rõivad inimestele, nukkudele, loomadele ... Kes ei ole õmbleja, saab osaleda moeloomingu joonistusvõistlusel ja oma kavandi paberile, tekstiilile ... visandada.

KAUNISTUSED- kõik triibuga kaunistatud esemed ja triibukaunistused ise - kummikud, kalossid, potid, kõrvarõngad, kaltsunukud, ... võimalusi on palju.

FOTOJÄÄDVUSTUS- selle kategooria alla mahuvad fotod, kus on näha esemed, mida on seelikutriibu värvidega kaunistatud - uksed, prügikonteinerid jms.

JÕULUD- kuna meie triibumuster on kauni punase tooniga, siis sobib see ideaalselt kaunistama ka jõule- vanikud, küünlad, jõuluehted ... Näituse plaanime avada väärika sündmusega Palade Põhikooli saalis ning tähistada sellega kauni advendiaja algust.

Seega ootame kaastöid 21.NOVEMBRINI

Küsimuste ja ideedega pöörduge julgesti: Klaire Leigri tel. 4636849, 53337354 või klaire.leigri@pyhalepa.hiiumaa.ee ja Maili Eller 4694640 TÖID SAAB TUUA: Hellamaa Perekeskusesse, Hellamaa raamatukokku, Suuremõisas- noortekeskusesse, Paladel- raamatukokku ja muidugi ka vallamajja Klaire kätte.

OMA TRIIBUD on pühendatud Pühalepa valla 20. aastapäevale !