Naiskoor Paula ütles, et kui taevas on oodata leoniidide sadu, siis selles saalis on pauliidide sadu. Paulad esitasid popurrii lauludest ja lõpetasid tõdemusega, et „tsirkus alati jääb".

Tantsurõõmu C-rühm kandis ette venekeelsete saatesõnadega kava ja tantsijad moodustasid vene tähestiku tähti, millest lõpuks moodustus tantsuõpetaja nimi Darja - „kui meie kõige suurem täht".

Tähti kujutasid ka Hopsani liikmed, siin tõi Hannes Sassi oma vahetekstis välja konkreetse tähega seonduvaid sööke-jooke peolaualt ja Hopsani moodustas lõpuks selle „kompoti" väljundiks sõna „pohmell".

Sassi oli selle õhtu kõige tegusam esineja, kes andis oma panuse Cerese kavas, kus ta laulis Cerese ja Hopsani koostööst, kusjuures teda lasti samal ajal lavakõrgustest alla. Tema tõi leidliku pöörde ka Kaarekese kavasse, kus näidati sporditähtede esinemist. Tähelepanuta ei jäänud sel õhtul Eesti filmi sajas aastapäev -nüüd kehastus Hannes Sassi Kino-Matiks.

Maitseka kava esitasid rivitantsijad, mille lõpus tõsteti öömusta taevasse kollane täiskuu.

Esinejad mõjusid väga väljapeetult oma mustades kostüümides, mis olid kaunistatud hõbedaste tähtedega. Rajuma tantsunumbri esitas M2rx Fit Team. Laaberjalg kasutas lastesaatest tuntuks saanud tähestiku laulu ja kava lõpus pillas tähed lavalt maha, mida siis koristaja torisedes kokku korjama tuli. Tantsurõõmu vilistlaste koosseis korraldas lustakad võistlused kohalike tähtede vahel.

Naisrühma Luiskajad kava algas ekraanil, kust näidati Kihnu Virve langevarjuhüpet. Järgmisel hetkel oli „Virve" koos „Kihnu naistega" juba saalis tantsu keerutamas. Tiina Kokemägi kehastus ilmaennustajaks ja lubas tähesadu.

Tema Tantsuka noored kandsid kätel saali Supermani ja sisse veeresid rulluisutähed, sporditähed esitasid lustaka lindikava ja kardinate vahelt lavale astunud telepoiss oli just nagu päris.

Vaheajal astusid üles ka kaks tähte Tallinnast - õed Zahrazad, kes varsti oma pikema kavaga Märjamaale esinema tulevad.