Lisaks sellele, et kohalikel noortel on igapäevaselt noortekeskuses võimalus veeta aega ja suhelda Austriast pärit Anjaga võõrkeeltes, on juba 5 nädalat toimunud ka Austria kultuuriõhtud ehk kohalikel noortel on nii-öelda avanenud võimalus külastada Austriat. Meil on toimunud Eesti ja Austria teemaline päev koostöös Uulu Põhikooliga, kus kooliõpilased tegid ettekande Eestist ja vabatahtlik Austriast. Pärast oli kõigil soovijatel võimalus maitsta austriapäraseid küpsiseid ja Eesti kama ning õpilaste endi valmistatud leiba võiga. Teisel Austria kultuuriõhtul oli noortel võimalus siseneda Austria laulu- ja tantsumaailma. Nad õppisid laulma Austria lastelaule ja tantsima Viini valssi. Kolmandal Austria kultuuriõhtul õppisime vabatahtliku juhendamisel mängima erinevaid mänge ja seda kõike saksa keeles ning läbi saksa keele õppimise. Neljandal Austria kultuuriõhtul saime natuke kasulikku infot Austria traditsioonilistest toitudest ja valmistasime koos Apfelstruudelit ehk õunastruudlit koos vanilje kastmega. Toidu kohta tuli ainult kiidusõnu ja kõik taldrikud said imekähku tühjaks - järgi ei jäänud väikest tükkigi. Ees on veel ootamas mitu põnevat Austria kultuuriõhtut. Kõik asjast huvitatud on oodatud Uulu Tahkuranna Avatud Noortekeskusesse neljapäeviti kell 16.00.

Lisaks Austria kultuuriõhtutele annab Anja ka akrobaatika tunde kohalikele väikestele tantsulastele, aitab läbi viia kolmapäevaseid loovuspärastlõunaid ning abistab noorsootöötajat erinevate ürituste korraldamisel. Kõik koostöö pakkumised erinevate kohalike organisatsioonide poolt on väga teretulnud ja oodatud.

Igatahes väike tükike Austriat on Anja poolt Tahkuranna valda toodud ja igal neljapäeval oktoobri ja novembri kuus on kohalikel noortel võimalus külastada nö. Austriat.