Vaatamata laupäeva hommikule oli kohal palju inimesi, üritus oli hästi organiseeritud ning see tagas kõigi pealtvaatajate hea tuju ja tahtmise omadele hästi kaasa elada. Õhtul kella 19-ks oli saali kogunenud juba tunduvalt rohkem inimesi. Publiku meelt lahutasid lisaks võitlejatele erinevate tantsuklubide tantsijad, kaunid ringitüdrukud ning loomulikult õhtujuht, kelleks oli alati särav Mirkko Moisar. Aga see ei olnud Mirkko ainuke ülesanne sel päeval. Mirkko koos abitreener Fred Kuusemäega toetas ja abistas Team Moisari võitlejaid.

Õhtustes matšides osalesid ka juba suuremad tegijad Eesti võitlejate nimekirjas. Kokku sai näha showl 8 matši, igas matšis üks Team Moisari esindaja, kelleks olid: Raido Leokin, Markko Moisar, Reimo Allik, Mac Ojasmaa, Tarmo Kõrs, Boris Degterjov, Jevgeni Sleyev. Kõige nooremad võitlejad olid Hugo (8-a) ja Rico (6-a), kuid ürituse tõmbenumbriks oli siiski tõeline maiuspala. 2011. aasta suvel Pärnus, Power Fight Nightil kaotas Markko Moisar tugevale ja kiirele Minh Leele. Laupäeval oli aeg kodupubliku ees revanš võtta. Seekord Markko Moisar võitis Soomest pärit Minh Leed. Võit tuli tänu Markko järjepidevale heale kaitsetööle ja suurepärasele keskendumisele.

Mirkko Moisar julgeb arvata, et laupäeval 600 pealtvaatajaga ''FightShow'' on olnud seni üks suuremaid spordiüritusi Keilas. Klubi Team Moisar tänab Keila Tervisekeskust ja kõiki teisi, kes üritusele kaasa aitasid.