Oleneb nädalast, kuid oma kolm kuni neli soovijat tuleb kindlasti ära, valdavalt siiski nädalalõppudel. Klientide soov vallatleda kasvab palgapäevadel ja sõltub ka „Kalevipoegade“ rändest.

Mis rahvusest need kliendid üldjuhul on?

Kõige rohkem on soomlasi, siis veel end segi joonud eesti poisid ning erinevad välismaa seiklusteotsijad: inglased, rootslased, norrakad jne. Venelasi kohtab harva.

Kus sellised lõbumajad Tallinnas asuvad. Palju neid on?

Tuntuim koht on Ristiku põiktänavas asuv ööklubi. Seal asub materjal (naised – toim) ja kõrval majas majutust pakkuv hostel, kus asi ära aetakse. Peale selle on veel lugematu arv kohti, mida klient on välja peilinud internetiportaalidest või ajalehekuulutustest. Need asuvad üldjuhul korterites.

Mismoodi süsteem töötab? Kas taksojuhid saavad lõbumajale kundede toomise eest raha?

Ristiku põigus makstakse peale lõbumaja skandaali iga toodud klendi eest taksojuhile 40 euri, enne oli 20. Kui klient tahab, et sa teda ootaksid, siis lased taksomeetril rõõmsasti tiksuda ja viid kliendi, kes väljub juba hostelist, vastavalt tema soovile edasi. Võimalik on ka selline variant, et klient võtab klubist tüdruku ja seejärel sõidetakse kliendi hotelli või koju. Sellistel puhkudel tavaliselt lits (peenemalt öeldes seksiteenindaja) palub taksojuhti oodata ja kui asi aetud, laseb ennast koju või baari tagasi sõidutada. Sellisel juhul maksab lits ekstra lisaks taksoarvele ka 20-30 EUR preemiat.

Millistest summadest saaks juttu olla?

Pea kõik Tallinna stripiklubid maksavad taksojuhtidele keskmiselt 20 eurot iga klubisse toodud klendi eest. Loomulikult makstakse ainult siis, kui sa kliendid sissepääsuni saadad ja uksehoidja konkreetselt näeb, et sina oled nii ja nii palju kliente toonud. Stripiklubides üldjuhul seksteenust ei pakuta. Noh ütleme, et viid kolm klienti ja siis on kohe hopsti 60 eurot käes. Kui Ristiku põik mängu tuleb, siis võib hea õnne korral ka rohkem teenida. Kuid peale Pirita bordelliskandaali on kliente väheks jäänud ja tegevus on keskendunud rohkem korteritesse.

Ehk räägid mõne markantsema loo seoses prostituutidega?

Meenub üks purupurjus eestistunud somm, kes jutu järgi on siga-rikas ja nüüd tahab naist saada. Sõitsin kliendi palvel Ristikusse.
Valis sealt kõige jubedama, sadomasot harrastava eide ja sõit viis kliendi koju. Seksteraapia kestis 15 minutit ja juba oli daam tagasi, ise kommenteerides toimunut kui edukat ärioperatsiooni, millega teenis lühikese ajaga 100 euri. Asi ise käinud nii, et somm kooris ennast paljaks ja piisas vaid viiest hellitavast rihmalöögist, kui kliendil pauk lahti ja asi tehtud.

Mis rahvusest prostituudid pealinnas peamiselt tegutsevad? Kas on ka eesti naisi?

Ööklubides tegutsevad valdavalt vene naised, kodus pakuvad ka eesti tüdrukud mõnusat äraolemist.

Mida arvata sellest, et koguni 46 taksojuhti võib oodata kriminaalkaristus ja reaalne vangistus seoses prostituutide vahendamisega?

Leidsid ka, keda peedistada! Ega taksojuht ole süüdi prostitutsiooni kui probleemi olemuses. Kui nii edasi läheb, võiks enamuse taksojuhtidest vangi panna. Paraku ei taha keegi selle teemaga põhjalikult tegelda.
Nüüd siis leiti, et näidishukkamine tuleks just taksojuhtide peal korda saata? Kuhu on jäänud aga prostitutsioonikuulutusi vahendanud ajalehtede ja ka internetiportaalide omanikud. Nad on kõik ju kurjategijatelt vahendustasu kuulutuse avaldamise eest kätte saanud ja niimoodi aastaid rasvast tulu teeninud.
Lööge Õhtuleht lahti või vaadake veebilehekülgi nagu litsid.com või sextutvus.com. Tahaks näha, kas mõnel meediamogulil ka niimoodi käsi raudu pannakse nagu taksojuhtidel. Vaevalt küll.
Täna on taksojuhtide teenistus peale kõiki omanikule määratuid makseid ja kulutusi kütusele heal juhul puhtalt kätte 500-700 eurot kuus ja pole ime, et siis võetakse vahel ette ka riskantsemaid bordellisõite, et kuidagi ots otsaga kokku tulla.

Kuidas üldse hindad praegust seisu taksonduses? Kas midagi võiks olla teisti?

Tallinnas on taksosid liiga palju ja sellepärast ka tööd ei jätku. Räägitakse, et pealinnas on on liikvel üle kolme tuhande taksosõiduki, mida on pea kaks korda rohkem kui Helsingis. Rääkisin ühe Helsingi taksojuhiga ja ta ütles, et teenib 2000 eurot kuus puhtalt kätte, samas on paigas täpne töö- ja puhkegraafik. Selliseid magamata zombisid, kes pealinnas meeleheites elatist püüavad teenida nagu siin, teisel pool lompi näha ei ole.

Mis oli sinu selle aasta parim ühekordne teenistus?

Üks jõukas tegelane oksendas auto täis ja maksis arvele lisaks 200 euri.