Suurem osa tööjõust suundus metsasihi poole Järvakandi mõisa kabeli juures, mis tuli puhastada võsast ja teha uudistajatele ligipääsetavaks ning kergesti läbitavaks. Talgute tulemusel sai kabeli ümbrus uue ilusa ilme ning vaade kabelile on nüüd avaram. Teerajale jäävale kraavile ehitati aga vahva sild, nii et ka kraav ei ole enam takistuseks kabeli juurde jalutamisel. 

Osa talgulisi töötas Purku lasteaia mänguväljakul, kuhu püstitati lastevanemate abiga varikatus, mis annaks varju lõõskava päikese eest ja kuhu mudilased saavad vihma eest varjuda. 

Teeäärtest, külaplatsilt, pargist ja bussijaamast kojati prügi. Koristustöödel olid abiks tublid kohalikud lapsed. 

Kordaläinud päeva lõpetuseks istuti ühisesse söögilauda. Maitsva hernesupi ja saiakestega maiustamise ajal tehti kokkuvõte tööpäevast ja mõlgutati mõtteid tulevikust. Külas käis Anne Kalf, kes tutvustas LEADERi ja Raplamaa Partnerluskogu tegevust ja toetusvõimalusi kohaliku elu edendamiseks. 

Täname kõiki, kes leidsid aega ja tahtmist kaasa lüüa tööderohkel talgupäeval ning andsid oma panuse kodukoha kaunimaks muutmisel! Talgupäeva aitas korraldada Raplamaa Partnerluskogu.