Viimsi korvpallivõistkonna moodustasid Korvpalliklubi Viimsi vanemad ja nooremad mängumehed: Teet Tiisvelt, Anti Kalle, Priit Ilver, Valdo Lips, Andres Vainola, Sander Lind, Rauno Mäepea, Miko Kallas ja Rainar Vahtrik. Kuus kohaletulnud meeskonda oli jagatud kahte alagruppi ja nii tuli oma grupis mängida kahe vastasega, et jõuda kohamängudeni. Meie korvpallurid kaotasid mõlemad alagrupimängud, Tabiverele jäädi alla tulemusega 27:37 ja Mäetaguse vallale 40:53. Jõhvi alagrupi 5.–6. koha mängus võideti siiski Kohtla-Nõmme meeskonda 29:27. Kuna mehed pidasid korvpallilahinguid kuues erinevas vabariigi paigas ja osalejaid oli kokku 37, jäi meie meeskond lõpuks jagama 29.–33. kohta.

Malevõistkond sõitis Jõhvi eelvooru veidi kurvalt, sest viieliikmelisest võistkonnast tuli kaasa vaid neli maletajat. Ootamas olid aga tugevad vastased nagu Luunja ja Jõhvi, kes eelmisel aastal meist paremad. Males oli finaalipääs tagatud alagrupi kolmele esimesele ja sinna jõudmine sai selgeks alles viimases mänguvoorus. Punkte kokku lugedes selgus, et esimesena pääses edasi Luunja, kellele meie maletajad vandusid alla 1,5:5,5, teisena Jõhvi (kaotus 2:3) ja, oh õnne, kolmandana Viimsi. Tubli tulemuseni viisid võistkonna Margus Sööt, Ain-Valdo Müütnik, Kristiina Ehala ja Danielle Luks.

Nüüd tuleb maletajatel taas pingutada 26. ja 27. veebruaril finaalmängudel Lähtes. Seal lisandub kavasse ka trumpala – suusatamine. Eelturniiride tulemustega ja finaalvõistluste tingimuste ja ajakavaga saab tutvuda Eestimaa Spordiliidu Jõud kodulehel www.joud.ee.