Perepeol esinevad Eesti Raadio laste laulustuudio Kadri Hundi ja Kaie Tanneri juhtimisel, Kaitseliidu Tallinna maleva orkester Kalev Kütaru juhtimisel ning Getter Jaani koos tantsupoistega.

Huvilisi ootavad ka tasuta uisuväljak, lumelauanõlv, snowtubing ja kelgunõlv. Avatakse suur lumelinn, kus saab lumeskulptuure imetleda, liugu lasta, koobastes ronida ning ronimisatraktsioonidel turnida. Jagatakse hernesuppi, leiba, kuuma teed ja saiakesi. Külma eest saab laulukaare siseruumidesse sooja minna. Seal on avatud ka vabariigi aastapäeva teemalised töötoad, kus saab meisterdada sini-must-valget lippu, ordeneid, riidest või paberist rukkililli.

Jüriöö pargis süüdatakse kell 14 traditsiooniline võidutuli. Tallinna Linnavolikogu esimees Toomas Vitsut süütab aupaukude saatel võidutule ning seejärel avaldatakse austust vabadussõjas langenutele. Üles on rivistatud Vahipataljoni auvahtkond, kõnelevad poliitikud ja sõjaväelased. Tseremoonia järel pakutakse Susi hotelli õuel sõdurisuppi ja kuuma teed.

Tasuta vabariigi aastapäeva üritused toimuvad ka mujal linnas, näiteks mitmeid kontserte linna kultuuriasutustes. Mustpeade majas annab kell 12 kontserdi Kaitseliidu Tallinna maleva orkester, kell 14 esineb Tallinna Kammerkoor dirigent Aivar Leštšinski juhtimisel. Kuulda saab koorimuusikat Monteverdilt, Poulencilt, Tobiaselt, Tormiselt, Uusbergilt jt.

Nõmme kultuurikeskuses esineb kell 15 isamaaliste laulude kavaga «Ei saa mitte vaiki olla» Bonzo.

Kolmapäeval, 22. veebruaril kell 18 toimub Lindakivi Kultuurikeskuses iseseisvuspäeva kontsert ja Haabersti Vaba Aja Keskuses Eesti Vabariigi 94. aastapäevale pühendatud pidulik vastuvõtt. Kell 17.30 toimub EV 94. aastapäeva kontsert Mustamäe Laste Loomingu Majas ning kell 18 Mustamäe Kultuurikeskuses Kaja.