Kaljust, kaitsesse Mikk Sillaste Viljandist, poolkaitsesse
ja
, samuti mitmed välismaalased.

Viimati 2009. aastal Transi juhendajana Meistriliigas tegutsenud Sergei Ratnikovil on üksjagu tõestamist, sest kui Kalev viimati Esiliigast üles tuli, pakuti üks üllatus teise järel.

"Tervitame kõiki uue hooaja alguse puhul! Esimeses mängus ootame endale külla Eesti noortekoondislastest koostatud FC Viljandi võistkonda," kuulutas Ratnikov. "Teame vastase motiveeritust ja peame ise mängima veel näljasemalt, et siit mingit emotsiooni saada. Kindlasti ei taha me taga istuda ja palli minema peksta, vaid üritame ise ilusat jalgpalli ja sellega endale pealtvaatajaid juurde meelitada."

Endine Viljandi mees Rasmus Tomson lisas: "Viljandis mul sõpru pole! Alustame rasket hooaega ja kindlasti mõlemad meeskonnad vajavad mängust kolme punkti. Meie oleme kindlad, et need kolm punkti kukuvad meile, et hooaega positiivselt alustada."

Nagu ikka, toimus Viljandis kahe hooaja vahel suurem pereheitmine, kuid lahkunud Sillaste, Rauno Tutki, Andrei Veisi ja Karl Mööli asemel saadi Mikk Metsa, Martin Tšegodajev, Elton Brauer ja kaks väravavahti. Zaur Tšilingarašvilil ei tohiks olla suuremaid muresi, kui eelmise hooaja eel.

"Meie jaoks on tähtis hooaega alustada positiivselt," ütles Tšilingarašvili. "Loomulikult ei ole meie jaoks Meistriliigas ükski vastane kerge, aga Kaleviga peaksime suutma konkureerida küll. Poisid ootavad hooaja algust ja on valmis kõiki üllatama. Loodame, et suudame 3 punkti koju tuua."

Rasmus Munskindi sõnul kulges tema meeskonna hooajaeelne ettevalmistus oluliselt paremini kui varasematel aastatel ja tänavuselt oodatakse edasiminekut.

"FC Viljandi ootab edasiminekut, kuna eelmine hooaeg oli paljudele Meistriliigas alles esimene, siis sellel hooajal on meeskonna soov näidata kõigi vastu head mängu, hoiduda mõõnadest ning võidelda juba kõrgemate kohtade eest," sõnas Munskind. "Hooaja esimene mäng JK Tallinna Kaleviga tõotab tulla väga pingeline. Võrreldes eelmise hooajaga on nad oma koosseisu kõvasti täiendanud, aga on ka olulisi lahkujaid. Usun, et meie noor ning ambitsioonikas meeskond on mänguks Kaleviga valmis ja suudame jõuda läbi hingestatud võitluse positiivse resultaadini."

Täispilet maksab 2 eurot, sooduspilet (õpilastele, pensionäridele, toetajakaardiga ja Facebooki "osalen") on 1 euro. Noormängijad, kellel on noormängijakaart, saavad mängule tasuta, koos kahe lapsevanemaga. Piletiostjad saavad endale informatiivse mängukava. Tallinna Kalev on üle kahe aasta taas tagasi Meistriliigas. Selle puhul lubab Kalev fännidele meeldejäävat hooaega juba esimesest mängust.