Muusikapäeva projektijuht Lehari Kaustel iseloomustab St.-Peterburg Symphoniettat järgmiselt: "Orkestri rajaja ja juht on Moldovast pärit andekas dirigent Rotila Ilie Croitoru ning nad on teeninud nii riikliku kui rahvusvahelise tunnustuse ühena Venemaa juhtivatest ansamblitest. "Symphonietta" on rajatud aastal 2007 ning hõlmab endas mitmeid silmapaistvaid vene muusikuid. Orkestri dünaamilised esinemised ning progressiivne programmeerimine eristavad neid paljudest selle linna teistest orkestritest. Nad püüavad pakkuda nii kõrgekvaliteetseid esinemisvõimalusi kohalikele vene muusikutele kui ka ülevaadet vähemtuntud muusikast. Samuti on neil soov pakkuda uutele lootustandvatele solistidele ja heliloojatele esinemisvõimalusi Venemaal ning luua sildu hämmastava Venemaa muusikakultuuriga."

St.-Peterburg Symphonietta andis vanalinna päevadel kaks kontserti - 18.00 Raekoja platsi pealaval ning 20.00 Niguliste kirikus.

30. Tallinna Vanalinna Päevad kestavad 28. maist - 5. juunini ning sellesse aega mahub sadu huvitavaid kontserte, etendusi ja ettevõtmisi.

Täpsem programm Vanalinnapäevade kodulehel www.vanalinnapaevad.ee