Võimalikud ettepanekud ja vastuväited tuleb edastada Tallinna Linnaplaneerimise Ametile ja Tallinna Kesklinna Valitusele posti või elektronposti teel. Seejärel korraldatakse projekteerimistingimuste avaliku väljapaneku tulemuste tutvustamiseks avalik arutelu, mille kohast ajajast teavitatakse peale väljapaneku lõppu.

Endine kino Helios aadressil Sauna tn. 1 / Väike-Karja tn. 1 hoone oli kasutusel kinona kuni 1990. aastani ning peale seda tühjana seisnud. Endine sisustus ja siseviimistlus on lammutatud või lõhutud, esineb ohtralt niiskus- ja külmakahjustusi, kommunikatsioonide olukord on mitterahuldav ja vajab täies ulatuses uuendamist.

Rekonstrueerimise käigus on plaanis säilitada endise kino ruumistik ja kõik säilinud ajalooliselt väärtuslikud interjööridetailid. Rekonstrueerimise käigus tuleb ka leida kaasaegsed lahendused rahvarohke ajaveetmiskoha organiseerimiseks vastavalt kõikidele tänapäevastele normidele.

Endised kinoruumid sobivad klubi- ja kontserttegevuseks, kaasajastamist vajavad ventilatsioon, akustika ja evakuatsioon, mis aga ei nõua suuri pöördumatuid ruumimuudatusi. Kino klubiruumideks kohandamisel leiab tühjana seisev ja lagunev hoone taas kasutust ning arhitektuurimälestis leiab esialgsele funktsioonile sarnase rakenduse linnarahvale avatud vaba aja veetmise kohana.

Täiendav info telefonil 645 7264, e-post: Signe.Peipman@tallinnlv.ee

Projekteerimistingimuste projekt, eskiisprojekti seletuskiri ning joonised on lisatud Tallinna veebilehele: http://www.tallinn.ee/est/ametlikud_teated ning linnaosa veebilehele: http://www.tallinn.ee/Avalikud-teadaanded-planeeringutest