Wiersma seletusel on partei eesmärk sama, mis Wikileaksil: avaldada valitsuste saladusi. Ta julgustas inimesi vilepuhujatele kas või anonüümselt vihjeid saatma. Hiljem avaldataks need paljastused partei kodulehel.

Võimule saades lubab Wiersma, et esimese asjana keelustab ta täielikult "miljoneid eurosid maksva poliitilise reklaami." Samuti soovib ta edendada võitluskunstide arengut koolides. "Idee seisneb noorte enesekindluse ja auväärse käitumise toetamises," sõnas ta.

Wiersma programmis on eraldi punktid sõltlaste ja puudega inimeste kohta. "Sõltlastele tuleb anda paremad tingimused rehabilitatsiooniks ja puudega inimestele samuti võrdsemad võimalused," rääkis ta ja lisas, et mõistagi jätkaks ta linnavalitsuses ka "regulaarsete vilepuhumistegevustega," - näiteks keelaks võimulolijatel raisata raha kallite projektide peale.

Euroopa Vilepuhujate partei loodab Tallinnas saada 1500-2000 häält. Samuti lubab selle asutaja, et kui ta saab volikokku valitud, lööb ta igal koosolekul suurt kella. "See on selleks, et tuletada valitutele meelde, et nad peavad Tallinna elanike esindamisel vastutustundlikult käituma," ütles Wiersma.

Eesti keelt ta veel ei oska, kuigi on siin elanud juba viis aastat. Volikogu istungitele lubas ta kaasa võtta oma lojaalse tõlgi.

Wiersma tutvustusvideot saab näha siit.