Eesti alushariduse süsteemi mõistes on Memme Musi lasteaia prantsuse keele õppetegevust võimalik võrrelda keelekümblusega, kus lapsed saavad iga päev osa 4h prantsuskeelsest õppest. Prantsuse keele õpet viib sel aastal läbi prantslannast lasteaiaõpetaja Francois Friedrich, kellel on juba 38-aastane lasteaiaõpetaja kogemus.

Memme Musi lasteaias käivad eesti laste kõrval nii prantsuse lapsed kui ka ameerika ja inglise kodakondsed, lisaks lapsi eesti-vene, eesti-rootsi, eesti-taani ja eesti-india segaperedest, mis moodustab väga mutikultuurse seltskonna. Lasteaia juhataja Kristi Peegli sõnul on selline alushariduskeskkond oluline eelkõige tänases globaliseerunud maailmas, kus on tähtis juba maast madalast õppida tundma nii erinevaid kultuure, rahvusi kui ka keeli. "Ka paljudele rahvusvahelistele tippspetsialistidele, kes soovivad koos perega Eestisse kolida, on sellise võimaluse olemasolu väga oluline. Just senine rahvusvahelise alus- ja keskhariduse võimaluste vähesus on üks Eesti majanduse konkurentsivõime arendamise olulisi kitsaskohti" lisas Peegel.

Memme Musi eralasteaed on loodud 2006.aastal, tegutsedes tänaseks kahes majas: Pirital Esku tn 16 ja kesklinnas Kevade tn 2a. Kahe maja peale käib lasteaias kokku 70 last vanuses 2-7.aastat. Lisaks prantsuse keele õppesuunale on Memme Musi salliv ka terviseprobleemidega laste suhtes, lasteaias käib nii erinevaid toidutalumatusi, astmat kui diabeeti põdevaid lapsi.

Huvilised on oodatud uudistama, palume eelnevalt oma tulekust teada anda kas e-posti teel info@memmemusi.ee või telefonil 511 6492.