Peo peaesinejad on folkansamblid Kukerpillid ja Svjata Vatra, lisaks neile astuvad üles seto ansambel Sõsarõ jpt.

Korraldajad soovitavad tulla peole Muuseumisse on soovituslik tulla pigem ühiskondliku transpordiga. Lisaks tavapärasele ühistranspordile on võimalik jaaniõhtul Vabaõhumuuseumisse jõuda eribussiga. Eribuss sildiga „Vabaõhumuuseum“ sõidab Haabersti linnaosavalitsuse tellimusel marsruudil Väike-Õismäe – Kullerkupu – Nurmenuku – Karikakra – Sinilille – Meelespea –Rukkilille – Haabersti – Sõba – Tanuma - Rocca al Mare. Buss väljub Väike-Õismäelt kl 18 ja 19. Tagasisõit Vabaõhumuuseumi eest kell 22.30, 23.30 ja 00.30. Autoga tulles saab tasuta parkida muuseumi tagumises väravas (u. 1 km muuseumi peakassast).

Piletihinnad: tavapilet 160 krooni, sooduspilet 80 krooni, perepilet 320 krooni, lapsepilet 10 krooni.

Jaaniõhtu täpsem kava: http://www.tallinn.ee/est/Jaanipaev

Nõmme spordikeskuses toimuva jaaniõhtu programm peaks pakkuma midagi igale maitsele. Esinema on kutsutud praegu Eesti üks nõutumaid meessoliste Ott Lepland, vana hea Apelsin ning Tanel Padar & The Sun. Lisaks toimub traditsioonilisi jaanipäevamänge ja jõukatsumisi. Piletid on müügil Piletimaailma ja Piletilevi müügipunktides ning kohapeal.

Plats avatakse juba kell 18 ning pidu kestab kella kaheni. Jaanituli süüdatakse orienteeruvalt kell 22. Jaanipäeva lõke süüdatakse sel aastal tiigile Peeter Jõgioja suure tule- ja trummishow saatel.

Põhja-Tallinna jaanipidu toimub traditsiooniliselt Stroomi puhkealal, pidu algab kell 18 ja kestab kella 23-ni. Esinevad ansamblid Tsarõ ning Eesti Mehed jpt. Loomulikult ei puudu ka jaanilõke ja kogu puhkeala territooriumil on avatud rohkelt söögi- joogikohti. Lapsd saavad lasta näomaalinguid teha, batuutidel hüpata, lauahokit mängida, täpsust visata ning teatevõistlusel ja rühmamängudes osaleda.

Mustamäe Linnaosa Valitsus ja Eesti Kaitseliidu Tallinna Malev kutsuvad Männi parki Võidupüha tähistama - 23. juunil kell 16.00 annab seal kontserdi Kaitseliidu Tallinna Maleva puhkpilliorkester, esinevad veteranid ning Mustamäe kaitseliitlased näitavad oma oskusi ja relvastust. Kohapeal pakutakse külastajatele ehtsat sõdurisuppi.

Täna, 21. juunil kell 18.00 annab Männi pargis kontserdi eesti kaitseväe puhkpilliorkester.