Aavo Talvar (klass Rotax Max) jätkas oma harjumuspärast seeriat - kvalifikatsioonivõit, eelfinaali võit (edu 3,6 sekundit) koos kiireima ringiga, finaalivõit (edu 2,4 sekundit) koos kiireima ringiga. Kolme etapi järel on Aavol maksimaalsed 135 punkti ning 35punktiline edu lähima konkurendi ees. Talvar Racingu sõitjatest jõudsid pjedestaalile veel Bruno Paabort ja Priit Sei, kes olid Rotax Mastersi finaalis vastavalt teine ja kolmas. EMV tabelis on Priit kolmas ja Bruno viies. Põltsamaal võitis Eke Nurm, kes on ka meistrivõistluste liider.

Vähem kui 0,3 sekundit jäi esikolmikusse jõudmisest puudu Remo Rahulal klassis Rotax Junior. Remo oli nii kvalifikatsioonis kui ka eelfinaalis teine, kuid finaalis pudenes avaringiga neljandaks ja vaatamata otseste konkurentidega võrreldes parematele ringiaegadele kõrgemale tõusta ei õnnestunud. Siret Räämet lõpetas finaalis seitsmendana, kuid temagi oli sunnitud eelfinaaliga võrreldes kaks kohta ära andma. Põltsamaa võitja Fred Joonas Alliksaar on ka EMV liider, Remo asub punktiarvestuse neljandal ja avaetapil mitte startinud Siret üheksandal kohal.

Kõige nooremate, Cadetklassi sõitjate hulgas lõpetas Karl-Markus Sei eelfinaali 11. kohal, kuid finaalis kahjuks katkestas. Finaalivõitjaks tuli venelane Ivan Tšursin.

Kardisõidu Eesti meistrivõistluste järgmine etapp peetakse Aravetel 3. juulil.