Nagu kohapeal selgus, oli iga kool asjast omamoodi aru saanud (teisiti öeldes, nii mõnigi etteaste ei seondunud sugugi teemaga).

Kõige populaarsemaks valikuks, nagu võiski eeldada, osutus krokodill Gena lauluke, mille meloodiale olid ansambliseade teinud Tapa ja Jõhvi muusikakool ning Rakvere Kaurikool. Muide, Gena ja Potsataja olid ka päriselt, toredates kostüümides, kohapeal olemas ja kogu üritust juhtimas. Nende kahe vahva tegelase asjatoimetusi oli päris mõnus jälgida.

Laval nägime-kuulsime Iisaku õpilaste esituses kolme põrsakest ja halli hunti. Ahtme noortel muusikutel oli loodud lausa popurrii erinevate multifilmide muusikale. Kohtla-Järve kunstidekool pakkus kuulata käsikellade ansamblit. Kunda muusikakooli esindas seekord päris soliidne ansambel, milles koos õpilastega esinesid ka mitmed õpetajad: viiulil musitseerisid Elin Suban ja tema õpetaja Piret Kreek, saksofonil Raigo Rebane ning klarnetil tema õpetaja Veiko Pärnak, klaveril Nele Karolin Lindlo, akordionitel Jan Erik Luik, Helena Hanna Maija Aadli ning Kristjan Laubholts, basskitarril Eduard Lehmus ning löökpillidel Rainis Türkel. Nende esituses kõlas H.Blake'i „Walking In The Air" multifilmist „The Snowman", mis sai kontserdi lõppedes teistelt osalejatelt palju positiivset tagasisidet. Tõepoolest, olime selle nimel ka tööd teinud.

Oma muusikalise etteaste taustaks näitasime katkendit samast multifilmist, mis oli sel üritusel ka ainulaadne lähenemine esinemise illustreerimiseks.

Päeva teine pool pakkus kuulajatele parajat elevust, sest esinema tuli ansambel „Kriminaalne Elevant". Niisiis jagus emotsioone ka kojusõidu ajaks!