„Eelmisel aastal üle mitmekümne aasta Tamme staadionil toimunud võimlemispidu õnnestus igati. Saime kuulda palju tunnustussõnu ja nii otsustasimegi selle toreda ürituse muuta uuesti iga-aastaseks traditsiooniks,“ ütles võimlemispeo korraldaja VK Rütmika president Sirje Eomõis.

Tänavusel peol osaleb ligi kaks ja poolt tuhat võimlejat – alates lasteaia- ja algkoolilastest kuni vanaemadeni. Üles astuvad ka lapse ja vanema rühmad ning esinejaid on peaaegu kõigist Tartus tegutsevatest võimlemis- ja tantsuklubidest. Külalistena teevad kaasa Tammeka jalgpallurid, Shatè tantsukool, VK Rütmika , line - ja swing -tantsijad ja Pärnu Daamid. Peo erikülaline on Getter Jaani, pidu juhib Ain Mäeots.

Võimlemispidu korraldab VK Rütmika koostöös SAga Tartu Sport.

Peo suurtoetajad on Super Viva, Salvest, Premium7 tanklakett ja Tartu linn.

Pealtvaatajaid oodatakse Tamme staadionile 25. mail alates kella 17st ning võimalusel soovitatakse tulla peopaika jalgsi. Autoga tulijatel palutakse järgida liikluse reguleerijate korraldusi ning parkida ainult selleks ettenähtud kohtades.

Piletid hinnaga 4 eurot täiskasvanutele ja 3 eurot lastele on peopäeval müügil Tamme staadionil alates kella 13st, eelmüügist saab pileteid osta alates 17. maist A.Le Coqi spordimajas, Tamme staadioni tribüünihoones ning Turu tn 8 spordihoones.