Arvestuslik elektrienergia kokkuhoid on 383 MWh aastas. Projekti raames vahetatakse välja valgustuspunktid, mis on vanemad kui 5 aastat. Samuti on nõue, et valgustid asuvad linna maal.

Keila linna ja Varahooldus OÜ koostöös on kaardistatud kogu linna tänavavalgustuspostid, hinnatud nende seisukorda ja lähtuvalt sellest jagatud valgustuspunktid prioriteetide järgi. Kogu suur töö on tehtud selleks, et valmistada ette materjalid riigihangeteks, samuti hõlbustamaks geodeetide ja projekteerijate tööd. Kõik ehitustööd peavad valmis olema 2014. aasta lõpuks.

Hetkel on geodeesiahange läbi ja lepingud sõlmitud, seega esimene etapp tööst käivitumas.

Siinkohal tuleb täpsustada, et Keskkonnainvesteeringute Keskus viib riigihanked läbi kõikidele linnadele korraga. Järgmine on projekteerimishange. Seega on sellel suvel ja sügisel käimas tõsised projekteerimistööd, mis on aluseks ehitustöödele.

Samuti on lõppemas Keila linna lõunaosa tööstuspiirkonna arendamise projekt, mille raames ehitatakse ning rekonstrueeritakse ühisveevärgi ja kanalisatsiooni süsteem, et selle kaudu varustada kinnistuid veega ning juhtida ära reoja sademete vesi. Samuti rajatakse uued ja rekonstrueeritakse olemasolevad teed ja tänavavalgustus.

Keila Tööstuspiirkonna arendamise projekti finantseerimiseks taotles Keila linn 2011. aastal Euroopa Regionaalarengu Fondist ligi 2 miljonit eurot toetust, mida Eesti Ettevõtluse Sihtasutus ka heaks kiitis. Pärast projekti valmimist on antud piirkonnas võimalik arendada ettevõtlust 24 kinnistul, mis peaks hinnanguliselt tooma Keila linna vähemalt 300 uut töökohta. Esimesed kinnistud saavad juba uued omanikud ja valmistuvad oma tootmise toomiseks Keilasse. Piirkond saab korda ja töökohti tuleb juurde.