Tähve Milt on olnud Türi Linnavalitsuse majandusnõunik ja Türi linnapea. Ta on aastaid töötanud Järva Maavalitsuses maavanema kohusetäitjana. Viimsi vallas töötab Tähve Milt alates 2006. aastast. Tänu tema õigetele otsustele on Viimsi vald suutnud majanduslikult rasked ajad üle elada ning liigub edasi.

“Mul on siiralt hea meel, et tegemist on väga võimeka juhiga, kes kindlakäeliselt juhib valla rahaasju,” ütles volikogu esimees Aarne Jõgimaa autasu üle andes.

Vallavalitsuse ja volikogu tänukirjad said Raimo Pullat randluse ajalugu ja salakauba vedu käsitleva raamatu “Viinameri. Salapiirituse vedu Läänemerel kahe sõja vahel” koostamise ja väljaandmise eest ning Janne Fridolin Eesti Kooriühingu 2010. aasta noore dirigendi laureaadi tiitli saamise puhul.

Kiire ja ennastsalgava tegutsemise eest uppuja päästmisel mullu 11. detsembril Leppneeme sadamas pälvisid tänukirjad Vambola Kahro, Arno Malmström, Kuno Malmström, Armin Malmström ja reisilaeva Vesta madrus Tanel Kõmmus.
____________________________________________________

Valter Puuström ja Ülle Sims tulid peole Pranglilt helikopteriga. Nende pühad läksid õige pikaks, sest järgmisel päeval olid nad kutsutud presidendi vastuvõtule.

“Paar tundi istusime lauas, siis tuldi ütlema, et nüüd on teie kord. Närv oli enne sees, aga polnudki nii hull,“ rääkis Valter Puuström hiljem oma muljeid. “President ütles kohe: oi, Prangli mehed ka siin! Andsin Prangli rahva tervitused edasi. Pärast ajasime tuttavatega juttu. Päris tore oli.“

Koju tagasi said nad alles 25. veebruaril ja jälle kopteriga.

____________________________________________________

Paljudel valla üritustel on kohal meie valla fotograaf Aime Estna. Fotosid saab vaadata ja tellida aadressil www.fotograafid.ee.

Vaadata saab fotosid sellistest sündmustest, nagu kontsertetendus “Malviina päevik” Viimsis, Kirovi Kalurikolhoos 60 ja Viimsi Vabaõhumuuseum 30, Viimsi vald tunnustas tublisid sportlasi ja Eesti Vabariigi 93. iseseisvuspäeva tähistamine Viimsi vallas.