„Siiani on eestimaalased Simple Expressiga sõitnud enamasti Riiga ja Peterburi. Hea meel on teatada, et augustist saab parima hinna ja kvaliteedi suhtega teenust kasutada ka kodumaistel liinidel,“ sõnas Eesti Bussi juhatuse esimees Gunnar Obolenski.

„Lisaks juba harjumuspärasele tasuta traadita internetile saab Simple Expressi bussides ka laadida oma nutiseadmeid iga istmepaari juures paiknevast voolupistikust,“ tõi Obolenski näiteks.

Simple Expressi bussid teevad Tallinnast Tartusse neli ja Tallinnast Narva kolm igapäevast väljumist mõlemas suunas. Igale reisile saab esimesed viis piletit soetada internetist kolme euroga. Tavapilet Tartusse hakkab maksma 6 eurot ja Narva 8 eurot, mis on turu soodsaimad hinnad.

Simple Expressi kaubamärk kuulub rahvusvaheliste regulaarbussiliinide opereerimisega tegelevale Lux Express Grupile.

“Esimesed Simple Express bussid alustasid klientide teenindamist 2010. aastal Leedus. Tänaseks on Simple Express kujunenud Läänemere regiooni üheks juhtivaks reisijateveo kaubamärgiks, mis pakub klientidele hea hinnaga nauditavat teenust Saksamaast Peterburini,” sõnas grupi juht Hannes Saarpuu.

“Viimased aastad on näidanud väga suurt kasvu, mistõttu usume, et Simple Expressi potentsiaal on suurem, kui me ise ära teha suudame. Meil on väga hea meel, et oleme leidnud partneriks Eesti Bussi, kes jagab meie väärtusi ja eesmärke ning aitab tuua Simple Expressi Eesti klientidele senisest lähemale,” lisas Saarpuu.