Meestearst Kristo Ausmees rääkis üleriigilist tuntust kogunud projekti "Mehed liikuma" algatusest ning aktiivgrupi liige Lõuna-Eesti Päästekeskuses direktor Margo Klaos tõi vahetuid näiteid, kui oluliselt " Mehed liikuma" programm on tema elu mõjutanud. Päeva lõpetas psühhiaater- seksuoloog Helgi Toomsalu, kes kõneles armastusest kui investeeringust tervisesse.

Traditsiooniliselt tunnustati aasta tegijaid. Tartumaa tervisenõukogu kuulutas välja:

Kaks Tartumaa aasta tegu 2011. Nendeks projekt " Mehed liikuma" ja Vilde Tervisekohviku tegevuse käivitamine Tartus.

Aasta tervisetoetajaks valiti Eesti Energia, kes üle vabariigi toetas maakondades õpilaste ohutusalase terviselaagri Kaitse End ja Aita Teist elluviimist. Terviseseemne külvaja 2011 Tartumaal on Tartu Maavalitsuse haridusja sotsiaalosakonna juhataja Annely Võsaste. Annely on sportlikkuse ja tervislike eluviisidega eeskujuks kõigile kolleegidele. Ta on alati rõõmsameelne ja optimistlik juht, kes on suutnud nakatada "tervisepisikuga" Tartumaa haridusvõrgustikud. Kahte omavalitsust, kellel 2011 valmisid terviseprofiilid tunnustati tervisesõbraliku omavalitsuse tiitliga.

Nendeks on aastal 2011 Kallaste linn ja Puhja vald.

Arvult viies aasta tervisedendaja tiitel läks Lõuna-Eesti Päästekeskuse Ennetustöö Büroo peaspetsialistile Eha Anslanile (fotol).