Õpetajate päeval ootas õpetajaid üllatus peeglisaalis, kus nad said Anu Nõmme juhendamisel lõõgastavast Pilatese võimlemisest osa. Lõunatunnil maitses hästi kringel ja kohv kolleegide seltsis.

Leivanädalal õppisid lapsed tundma teravilju ja mis neist saab. Mesimummid katsetasid ka kaeraküpsiste küpsetamist.

Oli üleriigiline raamatukogunädal ja Mesimummide lastest said raamatukogulugejad. Lapsed õppisid tundma Eesti lastekirjanikke ja nende loomingut. Olivia Saare 80-nda sünnipäeva puhul õppisid Mesimummid tema luuletusi ja esitasid lasteaiakaaslastele luulepõimiku „Nööbilugejad". Uno Leiese loomingu põhjal seadis Sirje Kõresaar toreda näitemängu Uulu kooli lastele, kes selle siis esitasid lasteaialastele. Väga vahva oli!

Õpetajatele on olnud tihe koolituste ja enesetäiendamise kuu. Uulu raamatukogus tutvustas Helje Pulk uuemat lastekirjandust. Toimus liiklusalane rühma saatjate koolitus. Personal sai tuleohutusalast koolitust, tulekustutite praktilist kasutamist ja kogu majale toimus evakuatsiooniõppus. Lastele tuli külla päästekoer Nublu, kes andis edasi teadmisi tuleõnnetustest hoidumiseks ja abi andmisest.

Jääb vaid lisada, et igapäevaselt meie mudilased voolivad, maalivad, kleebivad, meisterdavad ja õpivad igapäevatarkusi järjest osavamalt. Tarkus tuleb tasapisi.

Täname Kristel Talu, Reilika Metsaru, Taavi Kunderit ja Anu Nõmme, kes olid abiks õpetajate päeva motivatsiooniürituse ja õppepäeva läbiviimisel. Täname oma lapsevanemaid, kes on hoolitsenud selle eest, et lastel oleks laual värsked aiasaadused, annetanud lasteaiale mänguasju ja käsitöö materjale.

Oli tuumakas ja tegus oktoober.