Kõige rohkem meeldisid meile ujumine ja söögid. Söökide eest täname kokkasid Eelikat ja Eevit.
Pühapäeval saabusime laagrisse. Siis tutvusime üksteistega. Valmistasime rühma lipu. Mängisime tutvumismänge ja ujusime.
Teine päev oli päästepäev. Külla tulid Viljandi päästeteenistuse töötajad, kes tutvustasid meile tule- ja veeohutust. See oli pärsi põnev ja ka õpetlik. Nad viisid läbi ka huvitavaid teatevõistlusi. Peale selle toimus meil veel stiilipidu vigastele, kus igaühel pidi olema mingi vigastus ja ka jutt, mis juhtus.
Seikluspäeval oli meil rabamatk, mis toimus Parika rabas, kus me kõndisime ümber südamekujulise järve ja sõime mustikaid. Õhtul oli maastikumäng, mis oli väga huvitav ja lahe.
Spordipäeval tegime päris palju sporti, nii tavalist kui ka kiiksuga. Seal pakkus huvi wc-paberi rullidega jalgpalli mängimine ja palju muud. Õhtul oli saun ja filmiõhtu,filmidolid lahedad ja huvitavad.
Muinasaja päeval käisid külas viikingid ja nad rääkisid, kes nad üldse olid. Saime võidelda üksteisega ja viikingitega. Peale selle saime rollimängu mängida, kus meie ise olime viikingid ja pidime kuningannale tõestama, et me oleme valmis tema kuningriiki kaitsma. Kuigi ilm oli vihmane ja müristas, ei rikkunud see meie rollimängu ega tuju.
Viimasel päeval oli tubade koristamine ja autasustamine. Ja koju sõit.
Täname Jane Nirgit, kes selle laagri korraldas ja ka teisi kasvatajaid. Ootame põnevusega veel laagreid.