Oleme jõudnud leivategu õppida ja lumelinna ehitada, "Teeme Ära" raames talgupäevadel Kiili Aktiviseerimiskeskuse ruumid tühjaks tassida ja ära koristada ning korraldada kevadel, sügisel ja jõulude eel kahel aastal laatasid, kus tegevust on alati jagunud ka lastele. On olnud etteasteid ja samuti ka koduküpsetistega kohvik.

 Taotlesime 2010. aasta kevadel EAS-i KOP-ist raha kahele projektile ja saime positiivsed otsused ning projektid on edukalt läbi viidud, need olid:

 1. "Käime koos Kiili vallas" - selle aasta mais algab kohe jätkuprojekt, kus kepikõnni instruktor Kristi Pedaru meid kenasti jälle järje peale aitab.

 2. Käisime "Setumaa Kuningriigil" külas 7.-8.08.2010 õppimas käsitööd ja laatade korraldamist. Seegi aasta on plaan minna, seekord Pärnumaale toimekale seltsile külla, et vaadata, õppida ja kogemusi vahetada. Tänu projektitoetustele oleme 2011. aastal läbi viimas veel mitut tegevust:

 1. "Käsitöö Kiili naiseni", mis toimub kaks korda kuus. Õppisime tegema jõuluehteid, viltimist ning pärlitega kaelakeede, käekettide ja sõrmuste valmistamist. Kohe on tulemas ka fimoehete kursus.

2. Oleme saanud koostöölepingu Kiili vallavalitsusega ning sisustasime ka ruumi laudade, toolide ja kappidega. Nüüd on meil mõnus koht, kus plaane pidada ja kursuseid ning õppepäevi korraldada.

3. Alates maikuust iga kuu teisel kolmapäeval toimub kepikõnd valla erinevates külades, et oleks põhjust kaema minna, kuidas küla elab ja tutvuda sealsete tervisespordi võimaluste ja vaatamisväärsustega.

Ja seda kõike oleme me suutnud ühe aastaga. Kel vähegi huvi, võib julgelt meiega liituda ja osa saada meie tegemistest. Alati on ka oodatud ettepanekud, mida võiksime veel korraldada, et elu meie vallas oleks huvitavam ja naisperele mokkamööda.

 Meie liikmed on väga toredad ja täiesti tavalised naised, kellel on tahtmist peale "tööle, poodi, koju voodi" veel midagi vahvat koos teiste omasugustega organiseerida.

8. juunil ootame kõiki kepikõnni huvilisi treenima ja arendama oma kõnnioskusi koos treener Kristi Pedaruga Paeknas palvemaja ees kell 19.00-20.30.